Guru Agilis Cattus*PL
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Soniu to nic straconego <suchy> bo zamiast w góry to nad morze przyjeżdżaj , u nas drzwi otworem dla takich GOŚCI <mrgreen>
a Guruś to bardzo towarzyski jest <diabeł> ,pierwszy z pokoju wychodzi i wszystko ma w poważaniu....za to Hamsini to dusza towarzystwa
, ciekawość ją rozpiera i na krok gości nie opuszcza 
a Guruś to bardzo towarzyski jest <diabeł> ,pierwszy z pokoju wychodzi i wszystko ma w poważaniu....za to Hamsini to dusza towarzystwa
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Hehehe no tak, tylko wiesz, ja zawsze z futrami na wakacje jeżdżę. Z takich gości to by raczej Guruś i Hamsinka nie byli zadowoleni <rotfl>Dorota pisze:Soniu to nic straconego <suchy> bo zamiast w góry to nad morze przyjeżdżaj , u nas drzwi otworem dla takich GOŚCI <mrgreen>
a Guruś to bardzo towarzyski jest <diabeł> ,pierwszy z pokoju wychodzi i wszystko ma w poważaniu....za to Hamsini to dusza towarzystwa, ciekawość ją rozpiera i na krok gości nie opuszcza
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
to się dzieje, nawet do głowy mi nie przyszło, że to już 100 stron u nas na liczniku
dziękuje Wam serdecznie ,że tyle czasu z nami wytrzymaliście
czasami jest monotematycznie , wiem
bo ciągle tam mymłon, siurki z piochem , otyłość na tapecie ale to przecież samo życie to i problemy przyziemne....
Teraz już wiem,że czas spędzony bez Was tu wszystkich był " do bani" <kciukwdół>
Fajnie żyć razem na " naszym" forum
wzruszyłam się
P.S. Hamsinka i Guruś i tak są najpiekniejszymi FUTERKAMI pod słońcem a jakie mądrutkie..... <lol> <lol> a Rudzielec jak łapką trąca , a jak brzuch mi ugniata ... i tak w nieskończoność......
dziękuje Wam serdecznie ,że tyle czasu z nami wytrzymaliście
czasami jest monotematycznie , wiem
Teraz już wiem,że czas spędzony bez Was tu wszystkich był " do bani" <kciukwdół>
Fajnie żyć razem na " naszym" forum
P.S. Hamsinka i Guruś i tak są najpiekniejszymi FUTERKAMI pod słońcem a jakie mądrutkie..... <lol> <lol> a Rudzielec jak łapką trąca , a jak brzuch mi ugniata ... i tak w nieskończoność......
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: