Rozpakować, bo TEN DZIEŃ zbliża się już wielkimi krokami <mrgreen>Giovanna pisze:Dotarł do mnie zmodyfikowany D4. Musiałam zejść po pana kuriera, bo nie był w stanie znaleźć klatki schodowej, a potem jak już zeszłam pomagałam nieść :-) A teraz siedzę i się zastanawiam czy rozpakować :-)
Drapaki
- Joanna P.
- margita
- Agilisowy Rezydent
jest, jest, jest <mrgreen> <tańczy> <tańczy> <tańczy>

Dopiero przyszedł, oczywiście byłam w domu sama, ale kurier okazał się bardzo miły i nie narzekając wniósł mi do domu - za co jestem mu wdzięczna bo strasznie to ciężkie :-)
Zdjęcie znowu brzydkie, ale jest wieczór a mój aparat w sztucznym świetle robi beznadziejne zdjęcia

Dopiero przyszedł, oczywiście byłam w domu sama, ale kurier okazał się bardzo miły i nie narzekając wniósł mi do domu - za co jestem mu wdzięczna bo strasznie to ciężkie :-)
Zdjęcie znowu brzydkie, ale jest wieczór a mój aparat w sztucznym świetle robi beznadziejne zdjęcia

- margita
- Agilisowy Rezydent
- margita
- Agilisowy Rezydent
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<rotfl> tylko bombeczki i kolorowe łańcuszki ,a wszelakich atrakcji dostarczą futerkamargita pisze:trochę się namęczyłam przy rozpakowywaniu, a potem składaniu :-P
Ale wielka maszyna ...... :-P
mój stary to przy tym pikuś ..... stwierdziłam, że teraz będę miała taką ala choinkę w domu przez cały rok <mrgreen>