Julek i Zuza

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

Ania_83 pisze:haha super, ciekawe jak długo tak leżał <lol> Słodziak ! :kotek:
no właśnie on tak długo potrafi <lol> czasami tylko w takiej pozycji patrzy jak Zuza wygłupia się na dywanie, a najczęściej po prostu śpi..I pomyśleć, że kiedyś naiwnie myślałam, że koty śpią w kłębuszek słodko zawinięte, najlepiej to jeszcze koło kaloryfera...a tu dwa koty w domu i nie dość, że pozy snu są jakie są to jeszcze najlepiej koło okna od którego ciągnie, że hej! a balkon to już w ogóle koci raj <diabeł>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

<rotfl> no tak.. mi też się wydawało wiele o kotach co obecnie wydaje się nieprawdziwe <lol>
Awatar użytkownika
yohjia

dziś Zuzol mój kochany przeszedł próbę uchwycenia jej na fotografiach..efekt wyszedł jaki wyszedł... <diabeł> ehh..a więc oto Zuza, w domu zwana Papruchem, czyli Kot Piękny Inaczej <lol> :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kochany to jest kot bardzo <serce> i tak inny od Julka - oni są jak ogień i woda, ale miłością darzą siebie ogromną <roll> kurczę - wzięcie drugiego kota to chyba była moja najlepsza decyzja w życiu :-) Ale przed nami stresujące chwile - po chyba 3 próbach i wstępnych rezerwacjach terminów w poniedziałek Zuzol idzie na sterylkę ;-( Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...ja już dziś mam ścisk w żołądku a tu dobiero czwartek... :-( Choć z drugiej strony mam cichą nadzieję, że to już ostateczny termin - mieliśmy już kilka "podejść" do sterylki i zawsze coś..a to nawracający problem z oczami, a to rozwolnienie, druga rujka...już chyba chcę mieć to za sobą, bo normalnie nerwowo nie wytrzymam...
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Będziemy ściskać kciuki za Zuzkę to wszystko będzie dobrze <ok>
Awatar użytkownika
yohjia

Sonia, dziękujemy :-) , mam właśnie taką nadzieję, że wszystko będzie już dobrze.. bo całe to przekładanie na później tyle mnie nerwów i stresu kosztuje, że szkoda gadać... ciągle myślę, że to już, razem z kotem nie jem (ten ścisk w żołądku...) a tu się okazuje że znowu nici z tego, i kolejne podejście, kolejny stres...Choć muszę przyznać, że zawsze czułam ulgę, że to jednak nie dziś i mała nie idzie pod nóż tak już teraz mam głęboką nadzieję, że nic się już nie wydarzy i będziemy mieć to już za sobą...
I tak z innej beczki - nie mogłam się oprzeć i muszę to pokazać - podczas gdy ja przeglądałam nowe wpisy na forum nie zauważyłam, że tuż obok potrzebna jest asekuracja... <lol> tak się chłopak zrelaksował podczas snu, że jeszcze moment a gruchnąłby o podłogę... <mrgreen>

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Bedzie dobrze, jak wszystkie e-ciocie będą trzymały kciuki to uda się bezproblemowo. Chłopakom juz kazałam zaciskać ogonki :ok: :ok:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

musi być dobrze <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki. Doskonale rozumiem wszystkie Twoje niepokoje. Trzymaj się, wszystko będzie dobrze.
A co do Zuzy to jak to, że "piękna inaczej"????!!!! <shock> Przecież, to jest najpiękniejsze umaszczenie jakie każda kotka może sobie wymarzyć! Zuza nosi najpiękniejsze i na dodatek "najmodniejsze" futro w tym sezonie! :kotek: Glaski dla Twoich kotów! Dla mnie osobiście to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody. ;-)) :-) Czekoladowe tiramisu z polewą karmelową!!! Najpiękniejsza, a nie "piękna inaczej" - normalnie się zbulwersowałam! ;-)) :-) <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Kotki macz cudowne, a kciuki oczywiście za Zuzolke będziemy trzymać. mam nadzieję że zabieg w końcu się odbędzie i będziecie mieć z głowy. Na pewno wszystko będzie dobrze <ok> <ok> <ok>
kotku

Post autor: kotku »

<ok> <ok> <ok>
Zablokowany