Fellow Kates Akis - FELEK:)
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Joanna P.
Angee, jestem zakochana w Twoim Felku od dawna <zakochana>
Cudny kot ze wspaniałym charakterem to jest szczęście i wiem co mówię, bo też z takim obcuję <lol>
Mumiś też nie jest duży - obecnie (prawie 10 miesięcy) ma 4,2 kg. Może te nasze kotki będą dojrzewać dłużej, a może po prostu taka ich uroda. Ale czy przez to są mniej kochane ? :-)
Cudny kot ze wspaniałym charakterem to jest szczęście i wiem co mówię, bo też z takim obcuję <lol>
Mumiś też nie jest duży - obecnie (prawie 10 miesięcy) ma 4,2 kg. Może te nasze kotki będą dojrzewać dłużej, a może po prostu taka ich uroda. Ale czy przez to są mniej kochane ? :-)
- Angee
Dziękuję dziewczyny za komplementy
. Ogromnie się cieszę, że Feluś jest ze mną
Co do wielkości Felka, to jest on miesiąc młodszy od Mufinka i waży 4 kg.
O Felusiu mówię, że może ma małe ciałko, ale wielki charakter
Danusiu, nie będę zaprzeczała <lol> Odbiło mi zupełnie na punkcie FelkaDanusia pisze: ...
Twoja Pancia wykazuje objawy ciężkiej postaci brytozy <lol> ale wcale sie nie dziwię <lol>
<zakochana>
Manita, również nie zaprzeczammanita pisze:Przepiękny kotek w połączeniu z cudownym charakterem, nie ma co ktoś tu jest szczęściarzem.
Soniu, nie ma sprawy. Wygłaszczę Felusia od CiebieSonia pisze:...
Zaraz bym go wytarmosiła i wycałowała
Prawdę mówiąc widzę dużo podobieństwa między moim Felusiem a Mufinkiem, do którego całkiem nie ukradkiem wzdycham <zakochana> Niezaprzeczenie Mufinek to wspaniały kocurekJoanna P. pisze:Angee, jestem zakochana w Twoim Felku od dawna <zakochana>
Co do wielkości Felka, to jest on miesiąc młodszy od Mufinka i waży 4 kg.
O Felusiu mówię, że może ma małe ciałko, ale wielki charakter