Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
jest tak Danusiu jak mówisz <serce> i nie przejmuj się tym peplaniem o uszkach <diabeł> ja również nie raz słyszałam o uszach Guriona słowa krytyki , że zły rozstaw i inne tam jeszcze......Danusia pisze:A moja Kalunia i tak jest dla mnie najpiękniejsza na świecie <zły>ma śliczne zgrabniutkie uszka
,a może ktoś inny coś gdzieś musi sobie wyskubać <diabeł> <lol>
Nasze Miśki nie na wystawę są tylko do indywidualnego podziwiania i kochania <mrgreen>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Dorszko a jak myślisz <lol>Dorszka pisze:Same sobie też skubiemy, i nie tylko uszka, i nie tylko my :-P
Danusiu, a Kala dalej śpi z Tobą, czy wróciła do Paulinki?
Ze mną i nikomu jej nie oddam <diabeł> Paulinka ma łobuza <mrgreen> i niech bryka po mnie Kalątko w mocno nocnych godzinach, nieważne :-P ale to taki przytulak ,termoforek i taka mruczkowata niunia i w ogóle ach i och <lol> , a tak naprawdę z uwagi na różne menu jedzeniowe tak jest najwygodniej ,a przede wszystkim najbezpieczniej
<pokłon> dzięki kochane
- Bartolka
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Bartolka pisze:Kala jest delikatna jak obłoczek <zakochana> A jak u niej z apetytem? Siostrzyczka Lulu je takie ilości i w takim tempie, jakby każdy posiłek był pierwszym po długiej głodówce <lol> Wymiziaj swoje cudowne pastelowe miśki![]()
Kalunia też równo wciąga i ma już ewidentnie ulubione swoje smaki ,a na widok miseczki ze śniadaniem i kolacją biega w kółko jak nakręcona , co dla mnie jest wręcz przeurocze przy rezydencie Kolorusiu niejadku <lol>