Dzisiaj się poprawię, ale ja już żyję kolejną wizytą u lekarza i kolejnym zdjęciem Michałka. Ale obiecuję dziś już będą.Hann pisze:Od 6 już ponad dób nie ma zdjęćOburzające...
<mrgreen>
Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Agnieszka7714
- Hann
Michałek? <klaszcze> Super. Trzymam kciuki za Twoje maleństwo. Niech sobie zdrowo i spokojnie rośnie.
Ech... Pamiętam jakie to emocje... 20 listopada 2008 lekarz nam powiedział że będziemy mieć córeczkę i pamiętam jak ze łzami w oczach, łzami radości oczywiście, mówiłam to przez telefon mojej mamie, która akurat miała urodziny. Może powinnam się zmartwić, a przynajmniej ucieszyć połowicznie, bo druga dziewczynka, nuda
ale to zawsze chyba jest wzruszenie na maksa i taka spokojna ciepła radość... Nie do opisania. Rozumiem że nie kot ino Ci w głowie i już nie nudzę o kolejne fotki <mrgreen> Postaram się czekać cierpliwiej <mrgreen>
Ech... Pamiętam jakie to emocje... 20 listopada 2008 lekarz nam powiedział że będziemy mieć córeczkę i pamiętam jak ze łzami w oczach, łzami radości oczywiście, mówiłam to przez telefon mojej mamie, która akurat miała urodziny. Może powinnam się zmartwić, a przynajmniej ucieszyć połowicznie, bo druga dziewczynka, nuda
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- Agnieszka7714
Obiecałam fotki marchewki, więc wywiązuję się.
Najpierw Frodo
No chyba aż tak mocno nie utyłem więc co się tak patrzysz i odgrażasz się paluchem

Vincuś i jego leginsy

a to zdjęcie uwielbiam, byle jakie bo byle jakie, ale jaka troskliwość <zakochana>

no i Frycuś w ulubionych pozach

pozdrawiamy cieplutko wszystkich.
Najpierw Frodo
No chyba aż tak mocno nie utyłem więc co się tak patrzysz i odgrażasz się paluchem

Vincuś i jego leginsy

a to zdjęcie uwielbiam, byle jakie bo byle jakie, ale jaka troskliwość <zakochana>

no i Frycuś w ulubionych pozach

pozdrawiamy cieplutko wszystkich.
- Magdalena
- Hodowca
- Hodowla: Di Dworek*PL
- Kontakt:
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Hann
O masz <shock> Jak Frodo to zrobił??? Przyznaj się, coś go podtrzymuje. Pod moim Luckiem taka rachityczna drucikowa suszareczka zawaliłaby się z wielkim hukiem. Ba! On by tam nawet nie próbował wejść, bo z góry by wiedział że się zawali! A sama faza wchodzenia? Przecież to to niestabilne! Wychodzi na to, że z Frodo niezły akrobata, w dodatku akrobata leciutki jak piórko <mrgreen>
Zdjęcie z rudą dupcią absolutnie urzekające <zakochana>
Zdjęcie z rudą dupcią absolutnie urzekające <zakochana>