Avari FaBriCat*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Przepiękne ma umaszczenie! <zakochana> Nawet nie wspominam o pozostałych atrybutach. Można się wpatrywać w pana kota godzinami.... :kotek:
Gdyby jeszcze zdjęcia były ostre... <diabeł> ;-)) :-) ("przyganiał kocioł garnkowi") <mrgreen> ;-)) :-)
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

kosanna pisze: Gdyby jeszcze zdjęcia były ostre... <diabeł> ;-)) :-) ("przyganiał kocioł garnkowi") <mrgreen> ;-)) :-)
Wieeem ;-( Ale aktualnie nie mamy sprzętu... ;-( A, że Avari jak zobaczy aparat to robi wszystko,żeby tylko nie mieć zdjęcia to już w ogóle..

Buu ;-(
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

manita pisze:Ależ on ma głowę <pokłon>
Fakt, niesamowita głowa <shock> <pokłon>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Julcik pisze:
kosanna pisze: Gdyby jeszcze zdjęcia były ostre... <diabeł> ;-)) :-) ("przyganiał kocioł garnkowi") <mrgreen> ;-)) :-)
Wieeem ;-( Ale aktualnie nie mamy sprzętu... ;-( A, że Avari jak zobaczy aparat to robi wszystko,żeby tylko nie mieć zdjęcia to już w ogóle..

Buu ;-(
I bardzo dobrze, dzięki temu można zabrać się w końcu za robotę, zamiast godzinami wpatrywać się w Twojego kota! ;-)) :-) <mrgreen> Jakby były ostre to by mnie trzeba było odklejać od monitora!
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Ale nam się futro gubi! Ło mamo! <shock>

Hm... Mam rowerek treningowy, który stoi w moim pokoju.. Jest nieużywany totalnie no chyba,że pełni funkcję wieszaka na torebki <roll> Ale ostatnio zainteresował się nim Avari. Baaaardzo mu się spodobał spał na nim i w ogóle... <mrgreen>

Obrazek

Obrazek

Ech.. Musimy przytyć kota.. Ale to niejadek taki <gwiżdże> Dba o linię ;-))
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Grubiutkie łaputki <zakochana>
Obrazek

Miau :->
Obrazek

Kolejne grubiutkie łaputy <zakochana>
Obrazek

Obrazek

Obrazek

No to zdjęć starczy do kwietnia <diabeł>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Wcale nie widać po Avarku, że za chudy. Jest cudniasty, a jak chcesz go podtuczyć to poślij go do mnie, bo u mnie jakoś koty nie chcą chudnąć <mrgreen>
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Też się sypiemy, a pointka moja także niejadek-wymyślacz ;-)) Czyżby jakieś geny specyficznego apetytu? :-P
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Ty mu zabierz ten rowerek, bo on chyba zamierza jeszcze parę kilo zrzucić <lol>

Wygląda :ok:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

O matulu ale się uśmiałam. <lol> <lol> :haha: :haha: . Takie zdjęcia zrobić to nie lada talent. Boskie. A kocur jest rewelacyjny. Jak ja bym chciała mieć taki rowerek, tylko miejsca brak, a na normalnym jeździć nie mogę :-(
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Alicja pisze:Też się sypiemy, a pointka moja także niejadek-wymyślacz ;-)) Czyżby jakieś geny specyficznego apetytu? :-P
Może coś w tym jest? :-P
Sonia pisze:Wcale nie widać po Avarku, że za chudy. Jest cudniasty, a jak chcesz go podtuczyć to poślij go do mnie, bo u mnie jakoś koty nie chcą chudnąć <mrgreen>
Soniu dałabym Ci medal jakby się udało.. Bo to tak wybredny kot jest,że szkoda gadać <diabeł>
Kamiko pisze:Ty mu zabierz ten rowerek, bo on chyba zamierza jeszcze parę kilo zrzucić <lol>

Wygląda :ok:
<lol> Chyba trzeba będzie... Trenuje chłopak od wczoraj zawzięcie <lol>
Agnieszka7714 pisze:O matulu ale się uśmiałam. <lol> <lol> :haha: :haha: . Takie zdjęcia zrobić to nie lada talent. Boskie. A kocur jest rewelacyjny. Jak ja bym chciała mieć taki rowerek, tylko miejsca brak, a na normalnym jeździć nie mogę :-(
Ja staram się zawsze chociaż telefon mieć przy sobie coby okazji nie przegapić <roll>
Cała rodzinka się zbiegła i oglądała treningi <lol>

U nas rower stacjonarny był hitem przez pierwsze 3 miesiące potem opanowały go torebki <diabeł> A teraz Avar 8-)

Obrazek

Na dobranoc <zakochana>
Zablokowany