Nadia
- ahaed
- Kontakt:
Nadia
Jako, że to mój pierwszy wpis na forum, to wypada się przedstawić . Ja mam na imie Marcin a moja "małżowinka" to Ewelina. Jesienią podjęliśmy decyzję o zakupie kotka. Troszkę poczytaliśmy, troszkę podpytaliśmy i w końcu staliśmy się właścicielami kotki o imieniu Nadia.
Nie będę ukrywał, że na dzień dzisiejszy mamy jeszcze małe obeznanie co i jak, ale staramy sie to nadrabiać jak tylko się da :-) . Przeglądałem już duzo wcześniej to forum ale dopiero teraz znalazłem chwilkę aby się zarejestrować. Wiadomo, ciągle dziesiątki innych rzeczy do zrobienia :-) . Mam jeszcze wiele do nadrobienia w temacie kotów ale jakoś damy radę Pora na kilka zdjęć z pierwszych dni pobytu kotki u nas.
Ulubiona "zabawa" po obiadku :
A także, przy najlepszej "ruchomej zabawce" w domu :
Nie będę ukrywał, że na dzień dzisiejszy mamy jeszcze małe obeznanie co i jak, ale staramy sie to nadrabiać jak tylko się da :-) . Przeglądałem już duzo wcześniej to forum ale dopiero teraz znalazłem chwilkę aby się zarejestrować. Wiadomo, ciągle dziesiątki innych rzeczy do zrobienia :-) . Mam jeszcze wiele do nadrobienia w temacie kotów ale jakoś damy radę Pora na kilka zdjęć z pierwszych dni pobytu kotki u nas.
Ulubiona "zabawa" po obiadku :
A także, przy najlepszej "ruchomej zabawce" w domu :
- mimbla
- Kontakt:
- ahaed
- Kontakt:
Diedra:
Młoda dama pochodzi ze śląska.
Asiek:
Ptaszków nie ma w domu <mrgreen> , więc to jej najlepszy punkt obserwacyjny. A w dodatku jaki smaczny, gdyby w nim pogrzebać pazurkami <mrgreen>
mimbla:
A co Ci nie chce rosnąć w akwarium? Mów mi tu zaraz !! Coś na to poradzimy
Dziękuję wszystkim za miłe powitanie :-) .
Młoda dama pochodzi ze śląska.
Asiek:
Ptaszków nie ma w domu <mrgreen> , więc to jej najlepszy punkt obserwacyjny. A w dodatku jaki smaczny, gdyby w nim pogrzebać pazurkami <mrgreen>
mimbla:
A co Ci nie chce rosnąć w akwarium? Mów mi tu zaraz !! Coś na to poradzimy
Dziękuję wszystkim za miłe powitanie :-) .
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- ahaed
- Kontakt:
- Duduś
- Hodowca
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: