Maximus
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
-
Gonab
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
-
Małgosia
- Kontakt:
Dziękuje bardzo za miłe słowa dla Maxa.
Mago cieszę się, że tęskniłaś za nami. To bardzo miłe
Agnieszko, Max jest zabójczy faktycznie, ale w dosłownym tego słowa znaczeniu
Zobacz co potrafi ta mała wredota.

Atak tygrysa na piękna gazele <lol>
Takie zabawy uprawia ze starszą ciotką Nikisia, która jest chodzącym dobrem i na wszystko mu pozwala.Wredota Max bezczelnie gryzie goldena w szyje, jak dzikus atakujący gardło ofiary.
Mago cieszę się, że tęskniłaś za nami. To bardzo miłe
Agnieszko, Max jest zabójczy faktycznie, ale w dosłownym tego słowa znaczeniu
Zobacz co potrafi ta mała wredota.

Atak tygrysa na piękna gazele <lol>
Takie zabawy uprawia ze starszą ciotką Nikisia, która jest chodzącym dobrem i na wszystko mu pozwala.Wredota Max bezczelnie gryzie goldena w szyje, jak dzikus atakujący gardło ofiary.
- mimbla
- Kontakt:
-
Małgosia
- Kontakt:
W rodowodzie Max ma wpisane point pręgowany czarny.
Wierzę, więc że mam pointa w domu <lol>
Dla mnie ten kot też ma trochę dziwną barwę sierści
Najbardziej podoba mi sie kolor jego ogona, bo najbardziej czarny, a ja uwielbiam czarne koty.
Sprawa dymu, to kiepskie naświetlenie zdjęcia. Wyraźniejsze wychodzą jednak na zewnątrz niż w pomieszczeniu pomimo użycia lampy zewnętrznej. Musze przemalować ściany na biało dla potrzeb lepszych zdjęć;-))
O wagę kota możesz śmiało pytać, co innego o moją tej nie wyjawię <lol>
Max waży 7kg.
Wierzę, więc że mam pointa w domu <lol>
Dla mnie ten kot też ma trochę dziwną barwę sierści
Najbardziej podoba mi sie kolor jego ogona, bo najbardziej czarny, a ja uwielbiam czarne koty.
Sprawa dymu, to kiepskie naświetlenie zdjęcia. Wyraźniejsze wychodzą jednak na zewnątrz niż w pomieszczeniu pomimo użycia lampy zewnętrznej. Musze przemalować ściany na biało dla potrzeb lepszych zdjęć;-))
O wagę kota możesz śmiało pytać, co innego o moją tej nie wyjawię <lol>
Max waży 7kg.
- mimbla
- Kontakt:
-
Małgosia
- Kontakt:
Nic złego się nie stało, nie przejmuj się :-)
Max jest cały w pręgach, a najlepsze ma na głowie i łapach o ogonie już wspominałam.
To mój pierwszy kot i do tego taki dziwoląg -point i w pakiecie jeszcze ma pręgi
Obiektywnie piszę poprostu co mi się w jego wyglądzie najbardziej podoba, o reszcie dyskretnie nie wspominając <lol>
Waga słuszna, wet przerażonym wzrokiem patrzy jak słyszy tę cytrę.
W przyszłym miesiącu Max skończy 2 lata, więc wolę myśleć iż zmężniał i dlatego tyle waży
, bo boczki mu opadły w efekcie odchudzania, został jedynie uroczy worek sierści pod brzuchem. Rok temu ważył 6kg.
Max jest cały w pręgach, a najlepsze ma na głowie i łapach o ogonie już wspominałam.
To mój pierwszy kot i do tego taki dziwoląg -point i w pakiecie jeszcze ma pręgi
Obiektywnie piszę poprostu co mi się w jego wyglądzie najbardziej podoba, o reszcie dyskretnie nie wspominając <lol>
Waga słuszna, wet przerażonym wzrokiem patrzy jak słyszy tę cytrę.
W przyszłym miesiącu Max skończy 2 lata, więc wolę myśleć iż zmężniał i dlatego tyle waży