Vitali II von Sturmcastle
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Ada
- dziękujemy za odwiedzinki....piszę od myślników, bo czasami są to podsłuchiwane rozmowy moich kociastych, więc tak w dialogu bywa,,,,a ponieważ cały mój wątek to jest niekończąca się rozmowa z Wami , więc myślę, że tak chyba bardziej gramatycznie.....
- dzisiaj myjemy okna i sprzątamy upchnięte przez zimę w różnych zakamarkach przedziwne rzeczy,,,,nie tylko piłeczki, myszki, kawałki wędzonych łapek( Elle kradnie Sapo jego niedojedzone łapki i chowa <lol> ), ale także moje skarpetki pełne kurzu i kłaków upchnięte pomiędzy naciągniętymi płótnami, ukradzione tubki farb, podgryzione pędzle, itp kocio-psie skarby,,,,przesadzam i dosadzam kwiatki, walcząc przy tym o terytorium na parapetach, bo jak tylko zdejmuję donicę to natychmiast na to miejsce uwala się jakieś kudłate i drze papę, że to najbardziej ulubione miejsce do leżenia,,,,,jednym słowem idą Swięta całą parę..... :-)
- troszkę porobiłam zdjęć, to zapewne pochwalę się wybarwiającym Chincikiem i rozłożonym na potęgę bengalskim leniwcem, który słońce traktuje jak afrodyzjak....
- no i jeszcze mam jeden dylemat; Sapo dostał w prezencie ostatnio owieckę i bawi się z nią latając i piszcząc tą owiecką po całym domu, a Vitalij siedzi na oknie i rzewnie płacze, że on też chce prezent, ale jak go podpytałam, to wyszeptał, że "kcem baranka, takiego malego kudłatego baranka i żeby się ze mną bawił i żeby był żywy nie plastikowy i żeby był tylko mój..." <shock> <shock> <shock>
- - no i teraz mam dylemat...... <hm> baranek...... <shock>
- dzisiaj myjemy okna i sprzątamy upchnięte przez zimę w różnych zakamarkach przedziwne rzeczy,,,,nie tylko piłeczki, myszki, kawałki wędzonych łapek( Elle kradnie Sapo jego niedojedzone łapki i chowa <lol> ), ale także moje skarpetki pełne kurzu i kłaków upchnięte pomiędzy naciągniętymi płótnami, ukradzione tubki farb, podgryzione pędzle, itp kocio-psie skarby,,,,przesadzam i dosadzam kwiatki, walcząc przy tym o terytorium na parapetach, bo jak tylko zdejmuję donicę to natychmiast na to miejsce uwala się jakieś kudłate i drze papę, że to najbardziej ulubione miejsce do leżenia,,,,,jednym słowem idą Swięta całą parę..... :-)
- troszkę porobiłam zdjęć, to zapewne pochwalę się wybarwiającym Chincikiem i rozłożonym na potęgę bengalskim leniwcem, który słońce traktuje jak afrodyzjak....
- no i jeszcze mam jeden dylemat; Sapo dostał w prezencie ostatnio owieckę i bawi się z nią latając i piszcząc tą owiecką po całym domu, a Vitalij siedzi na oknie i rzewnie płacze, że on też chce prezent, ale jak go podpytałam, to wyszeptał, że "kcem baranka, takiego malego kudłatego baranka i żeby się ze mną bawił i żeby był żywy nie plastikowy i żeby był tylko mój..." <shock> <shock> <shock>
- - no i teraz mam dylemat...... <hm> baranek...... <shock>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- animru
- Ada
- no to ja chyba mam takie skrzywienie z tymi myślnikami, mam nadzieję, że to nie przeszkadza....
- zrobiłam dzisiaj Vitalijowi maleńką sesję zdjęciową na balkonie.... :-)

- a jak będę grzecznie pozował, to dostanę Baranka???
- dostaniesz...
- jutro...
- nie....

- pojutrze?
- nie....

...no to kiedy????
- jak dorośniesz....

...ale ja jestem dorosły...
- jeszcze nie....

- jestem większy od Almy i od Marry i Tika też jest mniejsza ode mnie....UROSNĄŁEM JUŻ....
- ale nie dorosnąłeś.....

- ech....nic z tego nie rozumiem.....muszę pomyśleć....

...już wiem, dostanę Baranka na Urodziny
!
- no, może....

... i nazwiemy go Babette...
- ale Babette to imię dla dziewczyny, a ty chcesz Baranka.....
....ale mi się podoba Babette......

- pancia...a jak będę bardzo grzeczny, taki bardzo, bardzo,,,,i nie będę zrzucał z szafy tych Matek Boskich to kupisz mi .....maleńką pieskę????
- VITEEEEK
!!!!!! <shock>
- zrobiłam dzisiaj Vitalijowi maleńką sesję zdjęciową na balkonie.... :-)

- a jak będę grzecznie pozował, to dostanę Baranka???
- dostaniesz...
- jutro...
- nie....

- pojutrze?
- nie....

...no to kiedy????
- jak dorośniesz....

...ale ja jestem dorosły...
- jeszcze nie....

- jestem większy od Almy i od Marry i Tika też jest mniejsza ode mnie....UROSNĄŁEM JUŻ....
- ale nie dorosnąłeś.....

- ech....nic z tego nie rozumiem.....muszę pomyśleć....

...już wiem, dostanę Baranka na Urodziny
- no, może....

... i nazwiemy go Babette...
- ale Babette to imię dla dziewczyny, a ty chcesz Baranka.....
....ale mi się podoba Babette......

- pancia...a jak będę bardzo grzeczny, taki bardzo, bardzo,,,,i nie będę zrzucał z szafy tych Matek Boskich to kupisz mi .....maleńką pieskę????
- VITEEEEK