Hm więc będę miała kota "dwubarwnego" jeżeli chodzi o oczka no nic myślałam, że może to minie ponieważ nie przypominam sobie by miał tą obwódkę kiedy odbierałam go z hodowlii.
Dziękuję za wyjaśnienie <pokłon>
Wiola_84 pisze:Hm więc będę miała kota "dwubarwnego" jeżeli chodzi o oczka
Niekoniecznie - zielona obwódka, jeśli jest mała, często nie jest widoczna, wszystko zależy od jej szerokości, oświetlenia, i tego, w jakim stopniu źrenica jest otwarta.
A moja Brysia jak była mała też miała taką obwódkę zielonkawą. Oko jej się dość długo wybarwiało, a teraz ma super kolor oka i nie ma już tej obwódki zielonej. Tak że wydaje mi się, że może ona zniknąć.
Witam mam dwa kotki norweski lesny 2 letni oraz brytyjski krotkowlosy niebieski ktory ma obecnie 7 miesiecy ,od jakiegos czasu zauwazylam u brytyjczyka na glowie i pod mordka brazowawa siersc czy ktos sie orientuje co moze byc przyczyna takiego przebarwienia siersci prosze o odpowiedz :-)
kati37 pisze:(..)od jakiegos czasu zauwazylam u brytyjczyka na glowie i pod mordka brazowawa siersc czy ktos sie orientuje co moze byc przyczyna takiego przebarwienia siersci prosze o odpowiedz :-)
Myślę, że bez zdjęć w świetle dziennym się nie obejdzie. Z samego opisu trudno wywnioskować. Może to po prostu "duchy" wychodzą.
wlos po tym szamponie byl bardzo nawet nie wiem jak to nazwac nastroszony, puchaty... ja polecam Jean Pierre Hery Szampon Intense Blanc / Poils blancs
futro wyglada po nim bardziej naturalnie i sprawdza sie u moich kotow zwlaszcza przed wystawami
dziekuje bardzo za podpowiedz niech mi Pani powie czy on usunie przebarwienia z siersci mojego kotka jest to brytyjczyk niebieski ktorego siersc pod wplywem lizania przez drugiego mojego kotka na lebku i pod nim robi sie brazowawa :-)