Lola albo Pola czyli krótkowłosa piękna brytyjka :)
- Ania_83
- Ania_i_Luna
-
WŁODEK70
Jaka śliczna maleńka dziewczynka! Ale nie wygląda na 12 tygodni <hm>
Z ciekawości wszedłem na stronę hodowli Brylantowa elita i w dziale nowości wyczytałem, że koteczka urodzona 23 stycznia <shock> Czyli jeszcze powinna być conajmniej dwa tygodnie ze swoją mamą
A w zakładce :"mamy kocięta" pisze, że kotki opuszczają hodowlę w wieku 12 tygodni i z kompletem szczepień...
Musisz o nią bardzo dbać. A ma już drugie szczepienie? Być może dlatego oczka jeszcze jej się brudzą... życzę maluszkowi dużo zdrówka.
Z ciekawości wszedłem na stronę hodowli Brylantowa elita i w dziale nowości wyczytałem, że koteczka urodzona 23 stycznia <shock> Czyli jeszcze powinna być conajmniej dwa tygodnie ze swoją mamą
- Ania_i_Luna
No to fakt, .... sama byłam zaskoczona, że hodowla tak wcześnie oddała kocięta (przyznaję, że wcześniej jej wieku nie przeliczyłam
wtedy bym się zastanowiła i w hodowli zapytała), na szczęście mała ma komplet szczepień i odrobaczeń. Weterynarz wszystko zweryfikował i powiedział, że jest w porządku i potwierdził kiedy mamy przyjść kolejny raz. Mi też się to nie podoba
ale teraz i tak nic już nie zrobię. Jest otoczona opieką, uwagą i wszystko jest dostosowane do jej potrzeb . Na pewno będzie jej dobrze
.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Ania_i_Luna
Cały czas mnie zadziwia <święty> . Dostaje mokre 3 razy dziennie i punktualnie o porze w której dostaje stoi przy misce <shock> po wyjściu z kuwety....wyciera jeszcze łapki w ściereczkę <święty> słucha i reaguje na imię <shock> no kochana kuleczka z niej <aniołek>.
W nocy wariuje ale śpi w ciągu dnia to co niby ma robić później <lol> .
Bardzo dziękuję za pochwały Lolki <serce> .
W nocy wariuje ale śpi w ciągu dnia to co niby ma robić później <lol> .
Bardzo dziękuję za pochwały Lolki <serce> .