Witam Od jakiegoś czasu jestem wierną czytelniczką forum, stwierdziłam więc ,że czas najwyższy się przywitać i przedstawić Wam naszą kicię. Buła jest naszym pierwszym zwierzątkiem. Wniosła dużo radości do naszego domu. Jest bardzo ruchliwa. Codziennie wieczorem urządza sobie maraton po całym mieszkaniu. Wydaje z siebie wtedy bardzo śmieszne odgłosy, coś jakby poszczekiwanie małego pieska Śmieszny kociak z tej Bułci. Mój mąż nie był do końca przekonany,co do posiadania kota, ale już po nim To pewnie przez te oczy Wylampione Bułka ma prawie 6 miesięcy i jest kociakiem bez rodowodu. W momencie gdy ją kupowaliśmy nie interesowałam się za bardzo sprawą rodowodów i kupno kota z rodowodem kojarzyło mi się tylko z niepotrzebnym wydatkiem. A jak ją zobaczyłam to już nie było mowy o innym kocie, to była miłość od pierwszego wejrzenia. Teraz poglądy na ten temat kupna rodowodowego kota mi się zmieniły i kolejnego kociaka planuję już z hodowli. Bo kolejny będzie na pewno Muszę tylko jeszcze trochę podrążyć ten temat...To chyba tyle na początek, a teraz przedstawiam Wam naszego niedźwiadka
Mam nadzieję,że udało się wkleić zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie