Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

trzymam kciuki <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

pierwsaz fotka, to normalnie jakby Lula dzióbek w "ciup" robiła <lol>
Dziewczątka trzymajcie sie i nie zadrapcie!!
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

współczuję :hug: kciuki za zdrówko <ok>
jestem wielką fanką Twoich kotów i ich zdjęć obłęd :mdleje:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Myslałam, że już wychodzicie na prostą :hug: . Trzymam wiec dalej kciuki za zdrowie dziewczynek <ok> .

Malutka Lulu jest piękna, choć czy mozna o niej mówić malutka <shock> , toż to smoczyca (w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;-)) ). H&B jak zawsze pastelowo urocze.
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Bartolko trzymajcie się dzielnie. Mam nadzieję że wyniki na które czekacie pokażą co to za świństwo wywołuje taką reakcję. Bibunia biedna, nie wiedziała co się dzieje, zwierzęta w takich wypadkach są biedne bo nie wiedzą co się dzieje, a nie da się im tego wytłumaczyć. :kotek: Dobrze że mają tak kochającą Panią - to połowa sukcesu ! :hug:

Zdjęcia jak zawsze piękne. Lulutek cuuuuuuudo ! Strasznie mi się podoba. Chętnie bym sobie pożyczyła <lol>

Ściskam mocno Was i kociaste. I oczywiście trzymam kciuki <ok> <ok>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Trzymam mocne kciuki by sie to wszystko wreszcie wyjasniło.
Bezradność jest straszna w takich sytuacjach...ech.

Piekne zdjęcia jak zwykle :)
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Oj biedne te Twoje kotusie, biedne :-( Że też zawsze jak coś się przypląta, to odczepić się nie chce :-/
Strasznie mi Was szkoda :hug: bo wiem ile człowiek nerwów zje, zanim ta właściwa diagnoza zostanie postawiona.
Trzymam za Was WIELKIE kciuki <ok> niech w końcu u Was zaświeci słońce :-D

Zdjęcia Dziewczynek, jak zawsze śliczne :-D a ja ciągle nadziwić się nie mogę jak Lulusia do Jabbarka podobna <mrgreen> normalnie wypisz, wymaluj :-P

Dużo głasków dla całej trójcy :-D :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

donka pisze: Zdjęcia Dziewczynek, jak zawsze śliczne :-D a ja ciągle nadziwić się nie mogę jak Lulusia do Jabbarka podobna <mrgreen> normalnie wypisz, wymaluj :-P

Dużo głasków dla całej trójcy :-D :kotek: :kotek: :kotek:
Joasiu :kiss:
Moim zdaniem Jabbar i Lulu to jak bliżniaki jednojajowe <lol> Kropla w kroplę te ich pysie kochane <mrgreen>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Dziękuję Wam za wsparcie i wszystkie <ok> i za wszystkie ciepłe komentarze :kiss:
Lulu tak szybko się powiększa i zmienia, że jak nie zamieszczę jej zdjęć w miarę szybko, to po dwóch tygodniach są nieaktualne <lol>
Jest cudowna <zakochana> Bardzo podobna z charakteru do Holly :-) Niesamowity jest widok siedzącej trójki na balkonie i równo ruszających główkami za fruwającymi ptaszkami <zakochana>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- Życzę Wam, żeby wszystkie choróbska odeszły w siną dal i nie wróciły więcej, Życzę zdrówka dla wszystkich kocich i ludzkich domowników, Życzę żeby te Święta były Radosne i pogodne, żeby wraz z nadejściem Wiosny odeszły od Was wszystkie smutki i troski - Wesołego Alleluja - :kiss: :kiss: :kiss: :kotek: :kotek: <serce> <serce> :roza: :roza: :roza:
ODPOWIEDZ