A połączenie kremu i czekolady mniam, mniam <serce>
Mr Moo Moo Aydindril*PL, Gucci & Lemmy Britabby*PL
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Agnieszka7714
Joasiu bardzo się cieszę, że tak szybko u Was i sprawnie chłopaki dogadują się. Ważne jest to że Gucio nie poddaje się i również burczy. Łapoczyny to normalka, Mumiś musi ustalić hierarchię w stadzie, w końcu był pierwszy. Jak już śpią i jedzą obok siebie to nic tylko podziwiać i cieszyć się. Razem wyglądają cudownie <zakochana> .
- Joanna P.
Dziękuję dziewczyny
U nas z każdą chwilą widać postępy. Gucio wczoraj rozrabiał już "jak pijany zając" - to dla mnie znak, że zaczyna czuć się pewnie i bezpiecznie. Wczorajsze popołudnie i wieczór były bardzo zabawowe i dzięki temu dzisiejsza noc już przespana normalnie.
Łapoczyny są nadal, ale jakby ich mniej ...
Cieszy mnie również apetyt Gucia i to, że wczoraj nareszcie zaczął pić w dużych ilościach, bo mieliśmy ten sam problem, co Ty Agnieszko z Fricco.
Dzisiaj powiększamy przestrzeń i czekamy aż maluch sam wyruszy na zwiedzanie całego domu - mam nadzieję, że Mumek go do tego zachęci <mrgreen>
Nawet nie wiecie jak mam fajnie w domu <serce> <serce>
U nas z każdą chwilą widać postępy. Gucio wczoraj rozrabiał już "jak pijany zając" - to dla mnie znak, że zaczyna czuć się pewnie i bezpiecznie. Wczorajsze popołudnie i wieczór były bardzo zabawowe i dzięki temu dzisiejsza noc już przespana normalnie.
Łapoczyny są nadal, ale jakby ich mniej ...
Cieszy mnie również apetyt Gucia i to, że wczoraj nareszcie zaczął pić w dużych ilościach, bo mieliśmy ten sam problem, co Ty Agnieszko z Fricco.
Dzisiaj powiększamy przestrzeń i czekamy aż maluch sam wyruszy na zwiedzanie całego domu - mam nadzieję, że Mumek go do tego zachęci <mrgreen>
Nawet nie wiecie jak mam fajnie w domu <serce> <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Agnieszka7714
Oj wiem wiem co teraz przeżywasz. Motylki w brzuchu, cały dzień chodzisz z przyklejonym uśmiechem do twarzy i sama wiesz, że wygląda to głupio ale szczęście Cię rozpiera. Boskie są maluchy Lili i to łobuzowanie jak napisałaś "jak pijany zając" <lol>Sonia pisze:No tylko możemy sobie wyobrazić, jak masz teraz cudnie i wesoło <mrgreen>Joanna P. pisze:... Nawet nie wiecie jak mam fajnie w domu <serce> <serce>
Cudne chłopaczki oba dwa. A Mumuś jaki duży się wydaje przy młodszym braciszku![]()
- asiunia0312