Grace Britabby*Pl
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
- margita
- Agilisowy Rezydent
Ja też mięknę ... :-)Giovanna pisze:Jak staje przede mną i tak patrzy tymi wielkimi oczyskami, a jeszcze do tego czasami miałknie, jeżeli na nią nie patrzę, a jak spojrzę to mruczy... A myślicie, że dlaczego spoźniam się ostatnio codziennie do pracy?! <lol>
Zwłaszcza jak prosi o tuńczyka, którego dostaje raz na tydzień. Co on wtedy wyrabia ... <mrgreen>
- Giovanna
A to oddałam jak tylko ją zobaczyłam na zdjęciu w hodowli <serce> Początkowo szukałam bardzo tradycyjnie kotki niebieskiej, potem podobały mi się pointy, niebieskie szylkretki, złote z zielonymi oczami... I zobaczyłam Grace, no i tamte wszystkie nadal mi się podobają, a kocham tylko moją kremóweczkę. Do tego moje maleństwo ma przecudny, przesłodki i przekochany charakter, a to zasługa Lili <pokłon>kotku pisze:Słodziak bez granic <serce> Takiej pannie to idzie wszystko oddać.. a serce na samym początku
Grace właśnie leży przy mnie, pyszczek trzyma na laptopie, na jednej łapce i drzemie. Bardzo czujnie zresztą, jak się ruszę zaraz wodzi wzrokiem <zakochana>
- Giovanna
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa
Mam jeszcze jedno zdjęcie. Tzn. mam dużo więcej, wszystkie poruszone, a najczęściej takie z gatunku: Tu byłam, ale już poszłam. Grace.
Grace udaje liska :-)

Uploaded with ImageShack.us
Mam jeszcze jedno zdjęcie. Tzn. mam dużo więcej, wszystkie poruszone, a najczęściej takie z gatunku: Tu byłam, ale już poszłam. Grace.
Grace udaje liska :-)

Uploaded with ImageShack.us