- po Baranka jadę w sobotę i wracamy - już razem - w niedzielę....Baranek hasa po swojej łączce pod Magdeburgiem, jest bardzo rzadkiego ubarwienia;-seal-silver-tabby-point-white - długowłosym selkilk rex'em.... <serce>
- zdjęcia mam tylko z hodowli, nie widać na niech jego pięknych błękitnych oczek...
- wprawdzie jeszcze nie mieszka z nami ale już jesteśmy "po słowie".... <serce>
- zdjęcia są autorstwa Kerstin....
Ja tradycyjnie wstawiłam pięć ikonek z kotkiem i po ponownym obejrzeniu kartki z życzeniami doliczyłam się sześciu, więc wstawiłam jeszcze jednego kotka. No i wstyd mi, bo gapa nie zorientowałam się <oops> Ale cieszę się ogromnie, że Rodzina sie powiększy <mrgreen> Gratuluję i czekam razem z Tobą :-)
Ale jaki śliczny , jaki piękny pyś i oczy , przepiękne duże i wyraziste oczuchy no napatrzeć sie nie mogę .
OOOOO rewelacyjny koteczek ten to mi sie bardzo podoba wyjątkowy baranek , bardzo gratuluje <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>
Aduś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale boski ten baranek..................zwariowałaś kobitko <lol> <lol> <lol> <lol> . No to odliczam razem z Tobą. <tańczy> <tańczy>
Ale cudo. Ado, gratuluję. <klaszcze> Fotki, fotki, więcej fotek, pliiiiiis. No, dobrze, kilka dni mogę na te fotki poczekać, ale nie każ czekać za długo <mrgreen>