Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
- margita
- Agilisowy Rezydent
No właśnie ... wiesz o co chodzi :-)dora pisze:Dotarłam do forumowego Apsika i chyba wiem o czym piszesz. Mnie również powalił koci zestaw, a Apsik robi furorę jest doprawdy ujmujący i można dla niego zwariować.margita pisze: O cornishu myślałam na początku, potem o devonku bo spodobał mi się forumowy Apsik.
Nawet rozglądałam się już za devonkiem, ale żaden mi się tak nie podoba jak Apsik :-P
Potem zobaczyłam kręciołki i znów zwariowałam. Są przepiękne i będę czekać na jedną taką <mrgreen> choć to pewnie trochę potrwa
więc wrzucaj zdjęcia bo będę częstym gościem <mrgreen>
-
dora
- Hodowca
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
oj baby, baby- w tajemnicy powiem, że Fanta mama Apsiorka ma w planach drugi miot. Teraz jego cudna cioteczka ma trzy śliczne waletnynkowe malce <mrgreen>margita pisze:No właśnie ... wiesz o co chodzi :-)dora pisze:Dotarłam do forumowego Apsika i chyba wiem o czym piszesz. Mnie również powalił koci zestaw, a Apsik robi furorę jest doprawdy ujmujący i można dla niego zwariować.margita pisze: O cornishu myślałam na początku, potem o devonku bo spodobał mi się forumowy Apsik.
Nawet rozglądałam się już za devonkiem, ale żaden mi się tak nie podoba jak Apsik :-P
Potem zobaczyłam kręciołki i znów zwariowałam. Są przepiękne i będę czekać na jedną taką <mrgreen> choć to pewnie trochę potrwa
więc wrzucaj zdjęcia bo będę częstym gościem <mrgreen>
-
dora
- Hodowca
- Kontakt:
<lol> nic dodać nic ująć, bardzo zachęcające i nie ukrywam jestem pod takim wrażeniem Twojego Apsika, że kto wie ... ale na pewno nie przez najbliższy rok. Mam do poukładania ze swoimi kręciołami co nieco więc powolutku. Ale jak już gdzieś na forum ktoś napisał koty uzależniają i tak może się zdarzyć, że faktycznie kolejne cztery łapki do nas dołączą <mrgreen> . Dobrze, że mój mąż tego nie czyta bo zrobiłby <shock>.manita pisze:
oj baby, baby- w tajemnicy powiem, że Fanta mama Apsiorka ma w planach drugi miot. Teraz jego cudna cioteczka ma trzy śliczne waletnynkowe malce <mrgreen>
- margita
- Agilisowy Rezydent
oj prawda, prawda <mrgreen>dora pisze:<lol> nic dodać nic ująć, bardzo zachęcające i nie ukrywam jestem pod takim wrażeniem Twojego Apsika, że kto wie ... ale na pewno nie przez najbliższy rok. Mam do poukładania ze swoimi kręciołami co nieco więc powolutku. Ale jak już gdzieś na forum ktoś napisał koty uzależniają i tak może się zdarzyć, że faktycznie kolejne cztery łapki do nas dołączą <mrgreen> . Dobrze, że mój mąż tego nie czyta bo zrobiłby <shock>.manita pisze:
oj baby, baby- w tajemnicy powiem, że Fanta mama Apsiorka ma w planach drugi miot. Teraz jego cudna cioteczka ma trzy śliczne waletnynkowe malce <mrgreen>