Agnieszka7714 pisze:Byliśmy wczoraj u weta kupić karmę i zabraliśmy malucha na ważenie (przy okazji i ja się zważyłam ;) ). Klusia już nie taka klusia bo tylko 2,5 kg a wcina dosłownie wszystko co się rusza i nie rusza.
Fricuś ma dopiero 4 miesiące, to waga nienajgorsza Bym powiedziała, że całkiem dobra Ale aż sama zajrzałam do wątku mojego Harego - tatusia - jak miał 4 miesiące i jest taki wpis:
Hary jest ciekawym kotem je niesamowite ilości jedzenia a jest taki jakiś mały
Zatem te typy tak mają
A odnośnie Frodzia może w zabawie braciszek go drapnął i mu się ropień zrobił?
Vincuś widzę dopomina się o swoje <lol> I dobrze. Musi się chłopak utwierdzić, że ciągle go kochacie wystarczająco względem jego potrzeb <serce>
Co do Fricusia jestem spokojna, po tym jak przeczytałam wpis Natanieli
A za Froda trzymam mocne kciuki żeby szybko udało się uporać z bolesnym problemem <ok>
Pozdrawiam Was ciepło, a Ty Agnieszko dbaj o siebie i różowego kociaczka <zakochana>
Byliśmy u weta i diagnoza zapalenie mieszków włosowych. Dopiero u weta pod mocnym światłem zobaczyłam ile on ma tych kropeczek , jedna duża ropna, więc dostał antybiotyk. Ze względu na jego jelitka zrezygnowaliśmy z tabletek, musiałby brać 4 dziennie przez 10 dni. Wet podał mu zastrzyk, który działa 14 dni powoli uwalniając lek. Nazywa się Conven coś tam, no i kazał przemywać brodę wodą utlenioną bo w tej dużej kroście jest ropa.
No i mój niedźwiadek schudł, waży teraz 7,5kg, pan doktor powiedział, że teraz mu się podoba <lol>
Schudł i waży 7,5 kg?! <shock> A podobno mój Lucek spasiony <lol> Idę mu powiedzieć, żeby już chłopak nie miał kompleksów <lol>
Frodek trzymaj się i wracaj do zdrowia szybciutko
Hann pisze:Schudł i waży 7,5 kg?! <shock> A podobno mój Lucek spasiony <lol> Idę mu powiedzieć, żeby już chłopak nie miał kompleksów <lol>
Frodek trzymaj się i wracaj do zdrowia szybciutko
<lol> <lol> <lol> w swoim czasie to miał nawet 8,5 kg, ale wyglądał dobrze, tylko dla niewtajemniczonych i nieznających tej rasy to oczywiście spaślak.
Ojej biedny kotek. Od czego się robi takie zapalenie mieszków włosowych? To także jest jakaś alergia? Teraz taki wysyp tych alergii nie wiadomo, co je powoduje. Trzymam kciuki, żeby się wszystko ładnie zagoiło. 7, 5 kg? A miał 8,5? Toż to prawie trzy Meg! Wow! <shock>