Avari FaBriCat*Pl
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Macie Ciotki osiołka <mrgreen>

Avari zrobił się taki przytulaśny, i taki do noszenia na rękach i już baaaardzo długo siedzi w 'pozycji wystawowej" i rozdaje buziaczki, i ugniata i strzela baranki i robi masaż głowy i liże po twarzy i uwielbia w nocy siadać na mnie i łaskotać mnie ogonem.. Ach <zakochana>
Normalnie inny kot! <shock>

Avari zrobił się taki przytulaśny, i taki do noszenia na rękach i już baaaardzo długo siedzi w 'pozycji wystawowej" i rozdaje buziaczki, i ugniata i strzela baranki i robi masaż głowy i liże po twarzy i uwielbia w nocy siadać na mnie i łaskotać mnie ogonem.. Ach <zakochana>
Normalnie inny kot! <shock>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Panie... Panowie pewnie też
oto... Dziś nastąpił wieeelki debiut
Pierwszy raz wrzuciłam filmik na youtuba! Tak filmik z Avarim.. Nie powiem trochę się namęczyłam (ach ta technologia <zakochana> ) <lol> . No i filmik nie najlepszy... Ale jest.
Jak się ciut wprawimy to się pobawimy w filmowca. I będziemy Was raczyć filmami także... Bójcie się <diabeł> <lol> Ale na razie się uczymy jak.. A jak się nauczymy to pokażemy i ten pierwszy <diabeł>
Jak się ciut wprawimy to się pobawimy w filmowca. I będziemy Was raczyć filmami także... Bójcie się <diabeł> <lol> Ale na razie się uczymy jak.. A jak się nauczymy to pokażemy i ten pierwszy <diabeł>