Misia i Lola, oraz Boguś, Gabryś*i Leoś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

jasminka pisze:Dawałam orijena rybnego oraz kurczak do tego ich ulubiony bosch grande i na ząbki w proporcji 3 części bez zbożówki i jedna bosch,ostatnio kupiłam TOTW ale doczytałam post Dobrochny i podaje witaminy i pastę bo za mało tauryny w tym jest więc to pierwsza i ostatnia paka,daję jeszcze rano wołowinę lub puszeczkę ale to 100 gram na 3 koty raczej przysmakowo niż aby się najadły,sucholubne koty mam :-) muszę pilnować aby Boguś zjadł bo kocice szybko zjedzą a on ''gentelmen ''odchodzi od miseczki <gwiżdże>
A jakie witaminy podajesz?
a pastę typu bezopet?
Ja karmię podobnie: Orijen + RC British oraz bezopet
a też myślałam o witaminkach i dlatego pytam jakie podajesz swoim kocinkom?
Przepraszam jeśli <offtopic>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

wit w kropelkach mam wita-vet mogą być w tabletkach (koty nie przepadają za nimi)oraz pastę cat care plus z grau i jeszcze 2 razy w tyg na odkłaczanie :-)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

jasminka pisze:wit w kropelkach mam wita-vet mogą być w tabletkach (koty nie przepadają za nimi)oraz pastę cat care plus z grau i jeszcze 2 razy w tyg na odkłaczanie :-)
dzięki wielkie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

jasminka pisze:Dawałam orijena rybnego oraz kurczak do tego ich ulubiony bosch grande i na ząbki w proporcji 3 części bez zbożówki i jedna bosch,ostatnio kupiłam TOTW ale doczytałam post Dobrochny i podaje witaminy i pastę bo za mało tauryny w tym jest więc to pierwsza i ostatnia paka,daję jeszcze rano wołowinę lub puszeczkę ale to 100 gram na 3 koty raczej przysmakowo niż aby się najadły,sucholubne koty mam :-) muszę pilnować aby Boguś zjadł bo kocice szybko zjedzą a on ''gentelmen ''odchodzi od miseczki <gwiżdże>
Zanim pojawiła się u mnie Lulu również dawałam Orijena. Dobrze, że Twoje kotki lubią to samo. :-)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Śliczne kociaki ! Poprosimy zdecydowanie o wiekszą częstotliwość pokazywania futerek <mrgreen> Brysie pieknie okrągłe, a zdjęcia super. Głaski dla całej gromadki :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jasminko a ten wita-wet w kropelkach to chętnie jest jedzony? Ja miałam zawsze tabletki i nie próbowałam w kroplach jeszcze.
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

No właśnie nie bardzo trzeba podstępem,dziewczyny lubią wszelkie pasty więc im mieszam,Boguś każdą pastą pluje więc z nim się nie patyczkuje i prosto do pysia daję,wiesz jak to jest co ma dostać to dostanie jeśli to potrzebne :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dzięki Jasminko. W takim razie chyba nie będę ryzykować i kupię w tabletkach, bo te to Tami sam zjadał jak przysmaczek <mrgreen>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Sonia pisze:Dzięki Jasminko. W takim razie chyba nie będę ryzykować i kupię w tabletkach, bo te to Tami sam zjadał jak przysmaczek <mrgreen>
to i może ja spróbuję w tabletkach, bo kropelki wyczuwa na odległość :-x
Z pastą też się nie patyczkuję ... <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Piękne kotki Jasminko!!!
A Boguś :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Zablokowany