Avari FaBriCat*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
dora
Hodowca
Hodowla: Rizadora*PL
Kontakt:

Post autor: dora »

Julcik pisze:Panie... Panowie pewnie też ;-)) oto... Dziś nastąpił wieeelki debiut :D Pierwszy raz wrzuciłam filmik na youtuba! Tak filmik z Avarim.. Nie powiem trochę się namęczyłam (ach ta technologia <zakochana> ) <lol> . No i filmik nie najlepszy... Ale jest.
Jak się ciut wprawimy to się pobawimy w filmowca. I będziemy Was raczyć filmami także... Bójcie się <diabeł> <lol> Ale na razie się uczymy jak.. A jak się nauczymy to pokażemy i ten pierwszy <diabeł>
Brawo, a czy ten filmik można obejrzeć? Ja się cieszę, że opanowałam wrzucanie zdjęć na forum więc gdybyś mogła podpowiedzieć dostęp do niego to chętnie obejrzę.
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Dora ja zawsze i z miłą chęcią... Ale filmik zginął mi w czarnej dziurze internetu.. Za cholerę nie wiem gdzie go zapisałam i d*** nie ma... <cenzura> <cenzura> Jestem na siebie wściekła bo to teoretycznie fajna pamiątka... Ale z tego co wiem to wystarczy mieć konto na serwisie youtube.pl i wgrać tam film z komputera. Potem obrabiasz (masz gotowe efekty/muzykę/itd) Jakby coś to pisz... Chętnie pomogę mimo,że sierota niemiłosierna jestem <oops>

A na osłodę w zamia filmu jedna fotka pt "Czemu moje jedzenie mi ucieka?" <lol>
Obrazek
dora
Hodowca
Kontakt:

Julcik pisze:Dora ja zawsze i z miłą chęcią... Ale filmik zginął mi w czarnej dziurze internetu.. Za cholerę nie wiem gdzie go zapisałam i d*** nie ma... <cenzura> <cenzura> Jestem na siebie wściekła bo to teoretycznie fajna pamiątka... Ale z tego co wiem to wystarczy mieć konto na serwisie youtube.pl i wgrać tam film z komputera. Potem obrabiasz (masz gotowe efekty/muzykę/itd) Jakby coś to pisz... Chętnie pomogę mimo,że sierota niemiłosierna jestem <oops>

A na osłodę w zamia filmu jedna fotka pt "Czemu moje jedzenie mi ucieka?" <lol>
[url=http://img685.imageshack.us/img685/3108/imag1041m.jpg]Obrazek[/URL]

Bardzo dziękuję za zdjęcie <ok>.
Za filmiki to się jeszcze brała nie będę ale dzięki za informację jak coś ciekawego moje kociaki zmalują, a ja je nagram to będę próbowała podziałać i pewnie będę dobijać się do ciebie o więcej info.
Wczoraj szukałam twojego kota na youtube ale z takim samym powodzeniem jak Ty :-P .
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Mamy filmik,mamy! Tylko jak wstawić bezpośrednio na forum?

http://youtu.be/NYC4OxL5d-c
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Julcik pisze:Mamy filmik,mamy! Tylko jak wstawić bezpośrednio na forum?

Widziałam, widziałam <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>
piękną mordunię, piękny kwiatek i piękny widok za oknem <mrgreen>
dora
Hodowca
Kontakt:

Julcik pisze:Mamy filmik,mamy! Tylko jak wstawić bezpośrednio na forum?

Brawo, też obejrzałam, kocur prezentuje się pięknie, a orchidea (czy dobrze rozpoznałam) przepiękna moje w tym roku to bieda.
Czekamy na kolejne kocie harce może trochę Avari pokaże jak potrafi rozrabiać, a nie taki grzeczniutki <aniołek>
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Wstyd się przyznać,ale kwiat sztuczny <oops> Ja zupełnie nie mam ręki do kwiatów i wszystko więdnie jak mnie zobaczy <roll> Ale faktycznie na sztuczną nie wygląda :)
Postaramy się jeszcze kręcić coś... dzikszego? <diabeł> <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jejku na żywo to on jest jeszcze piękniejszy niż na fotkach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A zainteresowany zabawą to jak moje dwa hipcie <lol>
dora
Hodowca
Kontakt:

Julcik pisze:Wstyd się przyznać,ale kwiat sztuczny <oops> Ja zupełnie nie mam ręki do kwiatów i wszystko więdnie jak mnie zobaczy <roll> Ale faktycznie na sztuczną nie wygląda :)
Ups, a to Ci się udało mnie nabrać :haha: ale kwiat piękny, przez moment miałam myśl, że może sztuczny ale myślę nie możliwe na pewno prawdziwy.
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

dora pisze:
Julcik pisze:Wstyd się przyznać,ale kwiat sztuczny <oops> Ja zupełnie nie mam ręki do kwiatów i wszystko więdnie jak mnie zobaczy <roll> Ale faktycznie na sztuczną nie wygląda :)
Ups, a to Ci się udało mnie nabrać :haha: ale kwiat piękny, przez moment miałam myśl, że może sztuczny ale myślę nie możliwe na pewno prawdziwy.
jeju, ja też byłam pewna że to prawdziwy <mrgreen>
Zablokowany