Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Oj słychać , słychać :-)Ada pisze:- a co tam słychać u Pięknotki i jej Rycerza???
Będziemy potrzebować bardzo mocnych kciuków wszystkich naszych kocich przyjaciół
Byliśmy dzisiaj na wszystkich mozliwych badaniach z Kolorusiem u naszej nerkowej pani doktor i w poniedziałek 23 kwietnia o godzinie 10 -tej Kolorus ma umówiony zabieg kastracji.
Juz mi słabo i niedobrze jak tylko pomyslę i pisze o tym ,bo to chory kotek , dwie lekarki będą wykonywać zabieg nasza nerkowa pani doktor i pani chirurg , biedak będzie monitorowany , popodłączany do czego się da ,a po będzie miał specjalnie filtrowane nereczki.
Chłopczyk nam dojrzał i niestety zaczął się juz męczyć ze swoimi klejnotami , zreszta majac tak piękna dziewczynke koło siebie , więc wcale się mu nie dziwię
Strasznie sie boję o te moje kochane oczuchy ale jak to pani doktor dzisiaj powiedziała za duża dawka testeronu przeszkadza mu spokojnie żyć ,więc trzeba mu pomóc.
Bardzo proszę trzymajcie w poniedziałek rano kciuki za mojego kochanego kocurka Kolorusia
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Agnieszka7714
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent