Bazyl, Simon i Apsik

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

wspaniały chłopak :ok:
<serce> <serce>

no to dla mnie taki skarb moze być , Kala jest wprawdzie cały czas przy mnie, kolo mnie, na mnie ale na ramie jeszcze nie wchodzi <lol> , gotuje owszem razem ze mna ale siedzi na szafce albo parapecie w kuchni ( siedzi w jej ulubionym koszyku na chleb <lol> )

co tam pazurki ale ile miłosci i czułości kociej :ok: cudowny <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

To dla mnie devonek się nie nadaje, ja tam wolę swoje flegmatyki i Vincusia który powoli się do nich upodabnia.
Zdjęcie poglądowe fantastyczne :ok:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

A ja jestem stworzona dla devonka, tylko czemu ja to dopiero odkryłam, jak już limit koci mam wyczerpany :mdleje:
dora
Hodowca
Hodowla: Rizadora*PL
Kontakt:

Post autor: dora »

manita pisze:No to coś jeszcze dla fanek chudzielców. Zdjęcie okropne bo robione w złym miejscu i sama je musiałam zrobić. Oto w jaki sposób bardzo często Chudy przemieszcza się po domu.
Fota super i charakterek też bardzo mi się podoba jednak podoba nie znaczy pasuje.
U nas sprawdza się charakterek selkirkowy, a i tak Apsika będę łechtać komplementami :kotek:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Danusia pisze:Kala jest wprawdzie cały czas przy mnie, kolo mnie, na mnie ale na ramie jeszcze nie wchodzi <lol>
Jeśli wdała się w tatusia, to i taki widoczek Cię czeka, Danusiu <lol>

Piękny widok, bardzo udane stadko, Manito <zakochana>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

MNie też się u Ciebie strrrraaasznie stadko podoba <zakochana> <zakochana> <zakochana> :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

chudy, gdzieś ty wlazł? :->

nie mogę tego pokazywać rudemu, bo jak się mu zachce tak samo, to będę mieć skrzywienie kręgosłupa :-)
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- piękne zdjęcie......robiłaś je w lustrze??? - czy był jeszcze ktos z aparatem??
- a devonek przepiękny,mam słabość do takich zwinnych kotow, no i mam devonka na wyciągnięcie ręki, bo moja koleżanka po sąsiedzku ma takiego małego biało-rudego trzpiota....to bardzo inteligentne i żywiołowe kotki :-)

- głaski przesyłam dla pięknego tria :kotek: :kotek: :kotek: :kiss:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

oj Ty musisz nam chyba na stałe opowieści pisać. Uwielbiam czytać Twoje komentarze <mrgreen> a ten porównawczy "brytek kontra devonek" - super tekst.
Apsik to taka pięknota, że cokolwiek by zrobił i nie wiem jak byłby natrętny - to wszystko można mu wybaczyć i na wszystko pozwolić <lol> Jest kochany i to widać <serce> <zakochana>
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

No właśnie pisz, pisz, ale o zdjeciach nie zapominaj, też uwielbiam <zakochana>
Moja kocinka też mi czasami siedzi na karku, ale już rzadziej niż na początku (chociaż teraz właśnie tak) a ja to tak uwielbiam!
Zablokowany