Mr Moo Moo Aydindril*PL, Gucci & Lemmy Britabby*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Dziękujemy za tyle ciepłych słów :kwiatek:

Jak tylko wrócę z pracy wygłaskam i wytarmoszę chłopaków :-)

Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się pokazać futerka w słoneczku, bo wczorajsze zdjęcia były robione przy sztucznym świetle i z lampą, ale żal mi było nie uwiecznić tych przytulanek.

Jednak żeby nie było tak słodko, panowie równie intensywnie trzepią sobie futra, a ja zbieram mnóstwo kłaczków po takich zapasach ... Animru od razu przypomina mi się Twój filmik i krajobraz po bitwie - u mnie jest podobnie :-) Na początku bałam się o Gucia, ale widzę, że mały nie stroni od zaczepek. Poza tym różnica wagowa między nimi nie jest taka duża, bo tylko 2 kg. - Mumuś waży 4,3 kg., a Gucci 2,3.

Bardzo się cieszę, że panuje między nimi taka komitywa, ale zaczynam zauważać, że ma to też swoje minusy. Mumuś przychodzi na miziaki, za to Gucio jest chyba na etapie fascynacji swoim bratem i jakoś mniej nas zauważa ... Staram się też go tarmosić i miziać tak często jak się da i mam nadzieję, że to przyniesie efekt w postaci upominania się o pieszczoty :-)
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Ogromne słodziaki! To że trzepią sobie futro -normalka,u mnie bardzo często tak bywa. <mrgreen>
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

cudowne misiaki <zakochana> <zakochana> I jak szybko się zaprzyjaźniły <zakochana>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Oj Gucci jeszcze zatęskni za miziakami, bo kto tak fajnie mizia jak duzy ludz?? On pewnie teraz nie ma czasu na pierdoły, bo tu zabawa, tam jedzenie, a tam jeszcze nowy braciszek <lol>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Oj piękne te Twoje chłopaki <mrgreen> widac że dobrze im ze sobą <mrgreen> zazdroszczę Ci - ale tak pozytywnie <serce>
Awatar użytkownika
wb_płock

Post autor: wb_płock »

fotki świetne :)
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

O jo! Jak słodziaśnie <zakochana>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Joasiu cudowni Ci Twoi chłopcy <zakochana>
Awatar użytkownika
ania_mruffka

Post autor: ania_mruffka »

Cudowne to jasno-ciemne połączenie :-) tylko pozazdrościć, że tak się zaakceptowały <ok>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Na troszkę się wyłaczyłam ze śledzenia wątków, a to już przyjaźń wielka się narodziła między kotami! Wow! Gratuluję i trzymam kciuki za dalszą pozytywną "intergrację". :kotek:
Zablokowany