Mr Moo Moo Aydindril*PL, Gucci & Lemmy Britabby*PL
- Agnieszka7714
- Joanna P.
Agnieszko, mam wrażenie, że Gucio rośnie w oczach :-)
Wczoraj była u mnie przyjaciółka, widziała Gucia po raz pierwszy i stwierdziła, że rośnie z niego niezłe ziółko
Wszędzie go pełno, rozpiera go energia, a jak domaga się o miziaki to całym sobą, mrucząc zanim jeszcze się go dotknie. Cudny jest <serce>
Wydaje mi się, że Mumuś jest nieco spokojniejszy, chociaż świetnie się razem bawią. Rozśmieszają mnie do łez kiedy najpierw jeden, a potem drugi robi wyskok z czterech łap, co ma być zachętą do dzikich gonitw po domu.
Będę miała trochę wolnego w przyszłym tygodniu, więc mam nadzieję, że uda mi się uchwycić chłopaków w akcji <lol>
Wczoraj była u mnie przyjaciółka, widziała Gucia po raz pierwszy i stwierdziła, że rośnie z niego niezłe ziółko
Wydaje mi się, że Mumuś jest nieco spokojniejszy, chociaż świetnie się razem bawią. Rozśmieszają mnie do łez kiedy najpierw jeden, a potem drugi robi wyskok z czterech łap, co ma być zachętą do dzikich gonitw po domu.
Będę miała trochę wolnego w przyszłym tygodniu, więc mam nadzieję, że uda mi się uchwycić chłopaków w akcji <lol>
- Agnieszka7714
- Joanna P.
Tych kilka wolnych dni muszę niestety przeznaczyć na pracę naukową, jednak korzystam z pięknej pogody i pracuję na zewnątrz. Oczywiście wszystko mnie rozprasza, a najbardziej futrzaste towarzystwo:
nie wiem, czy wymigam się od wpisania Gucia jako współautora pracy
Zmęczony jest już chłopak bardzo <mrgreen>

nie wiem, czy wymigam się od wpisania Gucia jako współautora pracy

- Agnieszka7714