Cogito i Alistair

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
kotku

Post autor: kotku »

manita pisze:Matko jedyna, ten olbrzym to jeszcze szczeniak <shock> . Alistar czujny jak ważka
Faktycznie olbrzym. Alistarek ma śliczne ślipia <serce> Kolejna wesoła gromadka! <klaszcze>
Awatar użytkownika
lili
Kontakt:

Post autor: lili »

Ta olbrzymka to Abril - dziewczynka <mrgreen> Jest już ogromna, bo będzie kiedyś ważyć 80kg :-D
A Alistair czujny i szalony :-) Zaczepia ją łapką, rozpędza się i wbiega jej na głowę, a potem 'w panice' ucieka w bezpieczne miejsce na schody ;-))
monika§

Post autor: monika§ »

Ojj, a ja pisałam w formie męskiej, najmocniej przepraszam Abril <oops>
Choć kojarzy mi się to imię z bohaterką właśnie, książek Moore'a, chyba przez tę wielkość pomyślałam, że to psiak jest :-)
kotku

Post autor: kotku »

lili pisze:Ta olbrzymka to Abril - dziewczynka <mrgreen> Jest już ogromna, bo będzie kiedyś ważyć 80kg :-D
A Alistair czujny i szalony :-) Zaczepia ją łapką, rozpędza się i wbiega jej na głowę, a potem 'w panice' ucieka w bezpieczne miejsce na schody ;-))
cwaniaczek <lol> 80 kg... no ładnie :D ale śliczna jest!
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Abril jest obłędna! Już dawno nie widziałam tak uroczego szczeniaka. Do zagłaskania! Ale będziecie mieli teraz wesoło! :pies: <zakochana>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Ostani jak byłam u weta taki dorosły piesiaczek był zajmował pół pomieszczenia. Spał głośno chrapiąc. Jak przyszło do wejścia do weta był problem z wepchnięciem go do środka <lol> piesek ważył 100 kg <mrgreen> i wyglądał jak ten Wasz mały tylko, większy <lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Ale masz przecudny zwierzyniec :ok:

Dziewczynką sunią się nie martw dogadają się zwierzaki tylko potrzeba trochę czasu.
Ja mam sznaucerkę olbrzymkę ma prawie 40 kg kawał baby tylko ona ma już 4 lata, skończy za 2 miesiące. Z kocurkiem są super układy , kocur ją uwielbia i się ociera o nią i przytula , a koteczka w ogóle jej sie nie boi ,a jak za blisko sunia podchodzi do kotki to dostaje z liścia ( spadaj i ta odchodzi). Kotka aktualnie 4,1 kg calkowicie olewa sunię tą 40-to kg.

Uwielbiam takie psiaki cudo , wspaniała rasa :ok: :pies:

:kotek:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

cudny piesio <zakochana> a te ruchy <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

lili pisze: A Alistair czujny i szalony :-) Zaczepia ją łapką, rozpędza się i wbiega jej na głowę, a potem 'w panice' ucieka w bezpieczne miejsce na schody ;-))

<rotfl> dobre ! hhahaha Chciałabym to zobaczyć <lol>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

lili pisze:Ta olbrzymka to Abril - dziewczynka <mrgreen> Jest już ogromna, bo będzie kiedyś ważyć 80kg :-D
Alistar chyba uznaje zasadę 'pozorny zawsze ubezpieczony' czyli lepiej się schować bo te duże stworzenie może oddać jak nie ucieknę <mrgreen>

Przecudny zwierzyniec <ok>
Jak dla mnie psinka troszkę duża, ale to zależy od upodobań i możliwości tj. mieszkania. Za to TŻ-towi podoba się bardzo <klaszcze>

:kotek: :kotek: :pies:
Zablokowany