Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Agathea

Post autor: Agathea »

gosiaczek8807 pisze:Ale tak patrzę na ostatnią fotkę i mam pytanie, czy Iggy na fałdzie na brzuchu też ma ciemny kolorek? Czy co to jest? <rotfl>
Pointy tak mają <mrgreen> maska, uszka, łaputki, ogonek i brzuszek w okolicach narządów płciowych <lol>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Piękne koty i piękne zdjęcia :-)
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

boskie chłopaki i bosko wyglądają <serce>

trzymamy kciuki za zdrówko Ozziego

:kotek: :kotek:

ps. Mimblo, bardzo lubię Twoje zdjęcia <gwiżdże> i zawsze mam niedosyt <gwiżdże>
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Agathea pisze:Pointy tak mają <mrgreen> maska, uszka, łaputki, ogonek i brzuszek w okolicach narządów płciowych <lol>
A widzisz, codziennie człowiek dowiaduje się czegoś nowego :-D
Na żywo widziałam tylko pointa o jasnych znaczeniach to i nie zauważyłam ciemnego brzucha.
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Oj chłopaki ślicznie się komponują razem :-) Tylko pozazdrościć :-P
Trzymam kciuki za zdrówko Ozziego <ok>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

gosiaczek8807 pisze:
Agathea pisze:Pointy tak mają <mrgreen> maska, uszka, łaputki, ogonek i brzuszek w okolicach narządów płciowych <lol>
A widzisz, codziennie człowiek dowiaduje się czegoś nowego :-D
Na żywo widziałam tylko pointa o jasnych znaczeniach to i nie zauważyłam ciemnego brzucha.
Plama na brzuchu to jescze ujdzie... Natomiast ciemna kropa na tym, co pozostało po kastracji <lol> sprawia wrażenie, że kot się nie domył po dłuższej wizycie w toalecie :D
Iggy ma także kilka większych plam ciemniejszego kremu na pleckach i bokach. Na wystawie by tytułów nie wyrywał :D Ale mi się to podoba, pewnie dlatego podobają mi się też seal pointy, bo u nich to kremowe futro to prawie kawa z dużą ilością mleka

O matko <shock> wlazły oba na raz do kuwety! Nie ma to jak wspólna kupa... No czegoś takiego jeszce nie było, Ozz by się już chętnie stamtąd ewakuował, ale Iggy go blokuje załatwiając swoje potrzeby... No ale już pisalam, że chłopaki są coraz bardziej zżyci.

Dwa koty to więcej niż drugie tyle śmiechu <rotfl>

Kizior- ja chętnie wklejałabym więcej fot, ale ostatnio nawet weekendy mam w taki czy inny sposób zajęte, może tym razem uda mi się zrobić coś przy dziennym świetle- jutro lub pojutrze...
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Od rana ładne słońce, w sam raz na zdjęcia, tylko koty niechętnę aparatowi <mrgreen> Na przeszkolenie do Luny powinny się udać! Gdy tylko sięgnę po aparat, Iggy zmienia się w nabzdyczonego, a Ozz- w wariata <lol> Ale robię foty tak jak Mago kazała, bo jak dorosną to pewnie na każdym zdjęciu będą mega poważne i wszyscy będą chwalić ich pozy ;-)) Oba skończyły 9 miesięcy, Ozz wczoraj, Igor kilka dni temu.

Dzis było ważenie, potwierdziły się moje przypuszczenia, że po ostatnich 2 tygodniach intensywnych ćwiczeń pod okiem Ozziego- Instruktora Fitnesu z dyplomem Akademii ADHD Iggy nabiera formy. Już go prawie nie widzę polegującego w porze zabawy, brzuch jakby wyżej, boczki mniej obłe, chociaż jedzenia ubywa w tym samym tempie. Kociaste wariują już też wspólnie na drapaku, który z trudem opiera się prawie 9-ciu kilogramom ruchliwego obciążenia... Myślimy o zakupie czegoś większego, tylko nie bardzo wiemy, gdzie taką wieżę ustawić <gwiżdże>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Świetnie si chłopcy spisali, bo zdjęcia pierwsza klasa <klaszcze> Głaski dla kociaków :kotek: Jestem pod wrażeniem zdjęc jakie robicie, mój aparat niestety nie ma takich magicznych możliwości, chętnie bym Wam te moje kotki postawiłą przed obiektyw.
Wspaniała pamiątka jest później, jak się po dłuższym czasie przegląda takie fotki. Ja ostatnio oglądałam zdjęcia Megusi niedługo po jej urodzeniu.. taki szczurek :D Może po 9 miesiącach zrobisz takie porównanie swoich kociaków ? Co to z tych chomików wyrosło :D
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

mimbla pisze:Kociaste wariują już też wspólnie na drapaku, który z trudem opiera się prawie 9-ciu kilogramom ruchliwego obciążenia... Myślimy o zakupie czegoś większego, tylko nie bardzo wiemy, gdzie taką wieżę ustawić <gwiżdże>
<mrgreen> 9 kilo... a co się będzie działo, jak chłopaki dorosną, to faktycznie mocnieszy drapak będzie potrzebny :-)
Piękne te Twoje chłopaki, no i te ich oczyska!
Głaski im posyłam :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Ania i Krzyś
Kontakt:

Post autor: Ania i Krzyś »

Piękne chłopaki <zakochana>
Zablokowany