Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))
- asiunia0312
- Ania_83
haha <rotfl> ale to jeszcze zalezy od ustawności mieszkania. Ja mieszkanie urządzałam przed przybyciem kociaka i wtedy nawet o nim nie myślałam. Jeden pokój to prawie samo łóżko i szafaSonia pisze:Aniu to teraz mnie dobiłaś swoimi metrami. Bo jak Ty masz 42 m za mało na dwa koty, to co ja mam powiedzieć? Ja mam 37 m i dwa słonie i TŻ-a na tych metrach <lol>
No i może też jest tak że ja sama jestem przyzwyczajona do dużych przestrzeni i jeszcze jedynaczka więc jakoś nie wyobrażam sobie ścisku w domu (mówię o ludziach <lol> bo zwierzaczków mogłabym mieć duuuuużo
Taaa... przeleżała tam całą minutę <lol>kotku pisze:Na tym grzejniczku tylko coś jakaś... za spokojna
- ania_mruffka
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Aniu ja też mam mieszkanie z ustawnością do d...
A przez kociarnię to mam już tak zagracone, że gdzie nie pójdziesz, tam się obijesz o jakieś drapaki, legowiska, transporter, że o piłkach i myszkach już nie wspomnę <lol>
O niczym innym nie marzę, jak wyprowadzić się, ale na razie marne widoki mam na to
Wymiziaj śliczną Luneczkę ode mnie
A przez kociarnię to mam już tak zagracone, że gdzie nie pójdziesz, tam się obijesz o jakieś drapaki, legowiska, transporter, że o piłkach i myszkach już nie wspomnę <lol>
O niczym innym nie marzę, jak wyprowadzić się, ale na razie marne widoki mam na to
Wymiziaj śliczną Luneczkę ode mnie
- Ania_83
haha no to może nie mam co narzekać <lol>
A tak przy okazji jeżeli jeszcze macie ochotę to jedno zdjątko Luneczki w kwietniowym słoneczku :-P
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-DD6R ... 40.JPG[img][/img]
A tak przy okazji jeżeli jeszcze macie ochotę to jedno zdjątko Luneczki w kwietniowym słoneczku :-P
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-DD6R ... 40.JPG[img][/img]
- kosanna
Tak a propos ostatnio ktoś zadał mi pytanie: Czyje to właściwie mieszkanie? Twoje, czy Twojego kota?Sonia pisze: A przez kociarnię to mam już tak zagracone, że gdzie nie pójdziesz, tam się obijesz o jakieś drapaki, legowiska, transporter, że o piłkach i myszkach już nie wspomnę
A ja mam tylko dobrze przystosowane mieszkanie do potrzeb... kota.
Wymyśliłam ostatnio kupowanie półek na książki do dużego pokoju. Po czym rozejrzałam się po mieszkaniu i zobaczyłam połowę wolnej "biblioteczki". Pomyślałam sobie, że skoro kupuję około czterech książek w miesiącu, to kiedy wypełnię książkami nowe półki? Najwcześniej za trzy lata, więc wiadomo, że to nie są żadne półki na książki i koniec zabawy w samooszukiwanie się tylko najzwyczajniej na świecie półki dla KOTA! Sorry za <offtopic>
Lunka z jęzorem na wierzchu obłędna!
- Agnieszka7714