Moje rosyjskie słoneczka
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Dziekuję wszystkim za przywitanie.Jest mi bardzo miło.Z pewnością jak się nauczę wstawiać zdjęcia nie ogonicie się ode mnie.Wybrałam kotki rosyjskie ,ponieważ dla mnie są przepiękne,mądre,ciche,eleganckie no i te szmaragdowe oczka.Przygotowania na ich przyjęcie idą pełną parą.Dzięki forum wiele rzeczy wiem.Wiem dlaczego należy kupić kotka z hodowli,jakiego producenta wybrac drapak i wiele,wiele innych cennych rad.Jeden z drapaków już czeka na moje rusałki,drugi większy dostanę na dniach.Oczywiście z firm,które polecacie.Kociaki mają już wszystko zakupione oprócz jedzonka i żwirku.Dwa tygodnie temu zabudowałam balkon,żeby mogły sobie bezpiecznie po nim hasać.Wczoraj zamówiłam posłanko,chociaż wiem,że kotki nie lubią tych ,które my wybierzemy,ale nie mogłam sie oprzeć.Może moje kluseczki je polubią.Urodziły się 3 marca,więc już niedługo będą ze mną.Ale się cieszę
<klaszcze>

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Z legowiskami nie jest tak, że nie lubią bardzo często utrafiamy w ich gust, po prostu trzeba się liczyć z tym, że mogą się nie spodobać. Ale jak legowisko utrafione i położone w dobrym miejscu, będzie tym ukochanym 
Dwa drapaki, zabudowany balkon, jesli jeszcze i dwie kuwety przewidziane, to rzeczywiście jest Pani przeszkolona całkowicie <lol>
Proszę przesłać mi zdjęcia, jeśli ma Pani jakieś od hodowcy, na adres dorszka@agiliscattus.pl , wstawię je na pewno.

Dwa drapaki, zabudowany balkon, jesli jeszcze i dwie kuwety przewidziane, to rzeczywiście jest Pani przeszkolona całkowicie <lol>
Proszę przesłać mi zdjęcia, jeśli ma Pani jakieś od hodowcy, na adres dorszka@agiliscattus.pl , wstawię je na pewno.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt: