Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE
-
Dáša WINK
- Hodowca
- Kontakt:
kosanna, Negra jest kotka bez bieli, taktež Fado nie ma biela...nie jest možliwe, by kociak byl bikolor...kociaki tej pary bedza bez bieliI zastanawiam się jak duże są z tego sznasę na kocią "hybrydę":-) , czyli czarno-kremowego kocura bikolora
trikolora može być tyle kotka...czarno-ruda bikolor ile czekoladowo ruda biko, blue kremka biko, lilac krem biko ...
czarny kolor nie moge być z kremem...tyle z rudym...tak jest genetycznie dane...
Dorszka, maluchy sa bardzo fajne, ciesze sie bardzo <serce> tatuś pozdrawia Arabiczku i swojich dzieci
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- kosanna
Bardzo dziękuję za informację! :-) Mnohokrat dekuji za vycerpujici informace. Kocici tatka vypada jako opravdovy medved! <serce>Dáša WINK pisze:kosanna, Negra jest kotka bez bieli, taktež Fado nie ma biela...nie jest možliwe, by kociak byl bikolor...kociaki tej pary bedza bez bieliI zastanawiam się jak duże są z tego sznasę na kocią "hybrydę":-) , czyli czarno-kremowego kocura bikolora
trikolora može być tyle kotka...czarno-ruda bikolor ile czekoladowo ruda biko, blue kremka biko, lilac krem biko ...
czarny kolor nie moge być z kremem...tyle z rudym...tak jest genetycznie dane...
Dorszka, maluchy sa bardzo fajne, ciesze sie bardzo <serce> tatuś pozdrawia Arabiczku i swojich dzieci
Już rozumiem bikolor tyczy się, że kocur musi mieć mieszankę białego z innym kolorem. Ja żeby nie było <offtopic> i żeby nie śmiecić Dorszce w wątku o jej kotkach dzielę się już swoimi rozterkami w zakladce Kot brytyjski krótkowłosy; Brytyjczyki - barwa sierści i oczu. Tak, że proszę inne osoby, żeby tutaj już nie odpowiadały na moje wątpliwości tyczące się umaszczenia bo moderatorzy mnie zlinczują!
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
yohjia pisze:ja tam się wcale nie dziwię, że czarna szylkrecia tak skradła Dorszkowe serce, że nikomu jej nie odda :-)
A za wszystkie dzieciaczki dalej kciukamy, żeby ładnie przybierały. I czekamy na
u Dorszki już są przepiekne kolorowe mamunie no każda inna <lol> no to teraz taka szylkrecia <serce> idealnie pasuje do Agilisowej rodzinki
za maluszki i mamuńkę nadal bardzo mocno <ok>
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt: