Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

dla mnie to najcudowniejsza wiadomość <mrgreen> , gdyż jest nadzieja , że przyszłości Negra urodzi chłopczyka o wymarzonym kolorku futerka :-?
a imię Negra <zakochana> jak zawsze trafione w dzisiątkę :ok:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dorotko czyżbyś miała jakieś plany w sensie upolowania jakiegoś czekoladensa? ;-))
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Dorota pisze:dla mnie to najcudowniejsza wiadomość <mrgreen> , gdyż jest nadzieja , że przyszłości Negra urodzi chłopczyka o wymarzonym kolorku futerka :-?
a imię Negra <zakochana> jak zawsze trafione w dzisiątkę :ok:

oj brzytoza w ostatnim stadium <lol> <lol> <lol>

od kiedy mam Kalę już się niczemu nie dziwię <mrgreen>
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

i ja gratuluję, że marzenie się spełniło. Jak fajnie czyta się takie wiadomości, aż samemu chce się skakać z radości.
A i widzę jeszcze jeden plus, że taka wymarzona szylkretowa czekoladka się urodziła - będzie miała duuuużo zdjęć zapewne... <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Jeferiaz

Post autor: Jeferiaz »

Czekoladka? Genialnie :D Gratulacje.
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

To trzymamy kciuki za tę gorzką czekoladę ze słodkim pycholkiem :-)
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Cieszę się ogromnie, że u Was wszystko w porządku :-D a nawet więcej niż w porządku <mrgreen>
Maluszki rosną, marzenia się spełniają ....... czego więcej chcieć ;-)) chyba tylko więcej czasu <lol>
Awatar użytkownika
lakshmi
Hodowca
Hodowla: Underleyhall*PL
Kontakt:

Post autor: lakshmi »

Nie chcę gasić nadziei, ale przerabiałam i czarnuchy i czekolady i czekoladowe szylkretki i czarne szylkretki (z bielą i bez bieli). I nigdy, ale to nigdy, kociak, który urodził się czarny, na czekoladę mi nie wyrósł (vice versa też nie).
Co mogę podpowiedzieć - nie patrz na nosek, patrz na poduszki łapek, czekolada ma różowiutkie jak lilak.
A futro może cię jeszcze wielokrotnie w błąd wprowadzać - czekolady rodzą się jasne i ciepło brązowe, z wiekiem ciemnieją.

Na fotce jeszcze nie wyschnięta do końca Eletta - brak wątpliwości co do koloru
Obrazek
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Na futro nie patrzę już wcale, jedynie na nos i poduszki, staram się porównać z nosami czarnych szylkretek, ale niewiele ich jako kociątek znalazłam na zdjęciach, są już na ogół takie dobrze podrośnięte - u wyrośniętych wszystko jest już wybarwione jak należy.

Nie gasisz nadziei, bo mile widziana będzie i czarna, i czekoladowa - czekoladowa to taka wisienka na torcie :) Jutro wieczorem wrócę do domu po prawie trzydniowej nieobecności, ciekawa jestem, jak ją zobaczę po tak długiej przerwie :)
Awatar użytkownika
lakshmi
Hodowca
Hodowla: Underleyhall*PL
Kontakt:

Post autor: lakshmi »

Łaputa prawie dwumiesięcznej czekolady - jak był młodszy, była jeszcze różowsza. Jutro mogę złapać i sfocić łapę czekoladowej szylkretki.

Obrazek
ODPOWIEDZ