yamaha pisze:
Anka : a Pontault Combault calkiem dobrze znam, mam bardzo dobrego kumpla ktory przez lata tam mieszkal ! No i - jako ze ja dwokolkowa, jak na awatarze widac, jestem - jest w Ponto super sklep dla motorowcow, wiec i czasem bywam !
ze sklepów w Ponto możemy porozmawiać jedynie o Championie z innych miejscówek ewentualnie o parku przy merostwie niedaleko którego w sumie mieszkałam, w sumie tylko tam mieszkałam... praca, zabawa i zakupy to jednak Paryż
btw... Dziękuję za miłe słowa o Willym... Kurcze zaniedbuję fotorelację z dorastania Ugi... Wszystko przez Pana z hodowli... chyba zacznę go znowu molestować o zdjęcia.... więcej zdjęć i jeszcze więcej zdjęć
Willy rośnie jak na drożdżach oj tak męcz hodowce o zdjęcia Ugi, bo też jest piękna.
A im więcej zdjęć tym jest milej wspominać jaka nasza kula była malutka
anka.1984 pisze:kurde coś się forum sypie :X bo mi posty dubluje
Zapewniam, że forum się nie sypie :-) Posty dublujecie sami, przez swoją niecierpliwość. Naprawdę wystarczy tylko raz kliknąć "Wyślij" i chwilkę poczekać. Dorszka już to wiele razy tłumaczyła :-)
Mago pisze: Posty dublujecie sami, przez swoją niecierpliwość. Naprawdę wystarczy tylko raz kliknąć "Wyślij" i chwilkę poczekać. Dorszka już to wiele razy tłumaczyła :-)
zglaszam sprzeciw
(mnie sie "blad" na stronie pokazal, wiec nacisnelam na strzalke "powrot" i wtedy wlasnie 2 razy sie post wyswietlil, ale to nic !)
yamaha pisze:
zglaszam sprzeciw
(mnie sie "blad" na stronie pokazal, wiec nacisnelam na strzalke "powrot" i wtedy wlasnie 2 razy sie post wyswietlil, ale to nic !)
Jeżeli wyskakują Wam błędy to proszę zgłaszać takie sytuacje od razu w dziale problemów technicznych :-) W niczym nie zmienia to faktu, że zdecydowana większość dubli to efekt podwójnego kliknięcia "wyślij" i łatwo można tego uniknąć.
mnie też własnie pokazało się takie okienko jak zawsze kiedy dodawany jest post ale zamiast tekstu, że "został dodany" jakiś error wyskoczył i kilkanaśkie linijek jakiś cyferek i literek... ja zamiast powrót wcisnęłam "odśwież" i jakoś tak samo.... ale mój net coś wczoraj szwankował, długo ładował i może to to