Moje rosyjskie słoneczka
- asiak
- Agilisowy Rezydent
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Relacje zdam na pewno,tylko jeszcze muszę poczekać na kociaki,które będą u mnie może pod koniec maja.Dzisiaj rozpakowałam drapak,ale okazało się ,że zamiast hamaka twardego mdf dostałam miękki ze stelażem metalowym.A z forum wiem,że koty wolą jednak twarde hamaczki.Cieszę się Angee,że nie masz mi za złe,że ściągnęłam od Ciebie projekt.Mam dla kociaków dwa drapaki jeden zamówiłam trochę mniejszy w Hakanie no i taki ,co ty masz.Mam nadzieję,że się im spodobają,bo mi podobają się bardzo. 

- asiunia0312
Z tego co czytałam na forum, hakan to solidna firma i jeśli bardzo zależy Ci na twardym hamaku to może napisz do hakana, może wymienią
.
Kociaste na pewo będą zadowolone z 2 wypasionych drapaków
PS. O i dopiero teraz zauważyłam, że jesteś z warmińsko-mazurksiego, jakie miasto jeśli można się spytać ? W końcu ktoś z moich okolic <klaszcze> Bo wszyscy hen-hen daleko

Kociaste na pewo będą zadowolone z 2 wypasionych drapaków

PS. O i dopiero teraz zauważyłam, że jesteś z warmińsko-mazurksiego, jakie miasto jeśli można się spytać ? W końcu ktoś z moich okolic <klaszcze> Bo wszyscy hen-hen daleko

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ten hamak jest z firmy Rufi.Pisałam maila do firmy i we wtorek kurier ma mi przywieżć właściwy hamak i zabierze ten wcześniejszy.Także też bez problemu.A drapak Hakan przyszedł w jak najlepszym porządku.
asiunia0312 ja mieszkam w Mrągowie,rzeczywiście z naszego regionu chyba mało jest osób na forum,pozdrawiam
asiunia0312 ja mieszkam w Mrągowie,rzeczywiście z naszego regionu chyba mało jest osób na forum,pozdrawiam
- asiunia0312
- asiak
- Agilisowy Rezydent