Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

brawo jestem pod wrażeniem :mdleje:
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

ŁAŁ, Danusiu BOSKI :mdleje:
Asiiaba

Post autor: Asiiaba »

ja jeszcze raz dziękuję- drapak pierwsza klasa <ok> wszystko sobie zapisałam w zakładkach
i teraz tylko muszę znaleźć czas i siły na przemyślenie tematu :-) ukłony dla męża za to cudo <klaszcze>
Asiiaba

Post autor: Asiiaba »

cudny :)
Awatar użytkownika
anka.1984

Post autor: anka.1984 »

Po przeczytaniu 90 stron tego wątku mam takie gały <shock> i łeb jak sklep. Decyzja podjęta, że przede wszystkim Rufi, że w dywanie ( w kolorze naturalnym), że obowiazkowo rozeta i rynna <mrgreen>

Wiele przemyśleń, ale w końcu chyba się już zdecydowałam. Mój wybór padł na ten drapak:
http://www.drapaki.pl/pl/dla-duzych-kotow/62-d-4.html
Chyba wystarczy dla 2 kociambrów, nie?

Mam tylko jedno pytanie. Ma ktoś z Was dokładnie taki model? Bo zastanawia mnie czy odległości między kolejnymi piętrami nie są za duże dla brysiowych klusek :D
Chodzi mi po głowie skrócenie tego słupa pod rozetą o jakieś 10 cm.

Niby wszystko już postanowione ale kurde Ania musi kombinować i szukać dziury w całym... A myślałam, że jak przeczytam cały ten wątek to będę już drapakową alfą i omegą i nie będe Wam zawracać gitary. A tu dooopa i wariuję :mimbla:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Anka bardzo fajny drapak , nic nie zmieniaj Rufi sam ma brytki i on najlepiej wie :ok:

Mam troche podobny i bałam się ,że bedzie nie tak ale z półki nad hamakiem kotka skacze na podłogę <shock> , z najwyzszej rozety kocur skacze na półke u Ciebie rynna <shock> co one wyprawiaja na tym drapaku to już mojej wyobrazni dawno zabrakło ,a oczy to już mi dawno wylazły <lol>
Awatar użytkownika
anka.1984

Post autor: anka.1984 »

ufff to mnie trochę pocieszyłaś.

Ostatni raz miałam kota ładnych parę lat temu, brytka nigdy i chyba
raz to zapomniałam jakie koty są skoczne
a dwa jak tak czytam Wasze opowieści to wyobrażam sobie brytyjczyki jako takie kluchy którym cięzko na sofę wskoczyć a co dopiero na taki drapak.
A mój partyzant rudy z lat dzieciństwa co prawda rasy mix totalny <mrgreen> potrafił jednym skokiem światło zapalać/gasić w czasie polowania na muchy i ćmy.

Danusiu a jaki posiadasz hamak? Taki jak w tym moim czy raczej ten bardziej sztywny? I sprawdza się?
beniagor
Hodowca

Post autor: beniagor »

My mamy hamak, ale ten miękki dwa poziomy, u nas tylko mała na nim leży, duża omija szerokim kołem.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Aniu kilka wpisów wstecz jest nasz drapak Rufiowo-mężowy:

viewtopic.php?t=377&postdays=0&postorder=asc&start=870

on ma 170 cm wysokości i te rozety 50, póły też 50

hamak mam w tym drapaku i w nim szaleje Kala i na górze i na dole Kolorek lubi tylko górę , natomiast w drugim pokoju mam mniejszy Rufiego drapak i też hamak tam na tamtym hamaku szaleja na maxa oba kociszony :

Aniu nie chce mi wejść link nie otwiera się , to jest na 18 stronie naszego wątku Kali i Kolorado w dziale Agilisowych kociaków w ich domkach

wiem ,że rynny koty uwielbiają , zrobic nie umieliśmy ,a luzem nie mozna kupić, a jest super :ok:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Aniu pospieszyłam się : drapak duzy na górze jest twarda póła pod tym dyndajacy hamak, w drugim pokoju na górze chyba własnie taki jak w tym Twoim drapaku ,a na dole dyndadło.

Trudno powiedzieć co będa wolały koty ale mnie sie wydaje ,że jak góra jaest twarda lepiej im sie skacze po całym drapaku.
Zablokowany