Marchewek i Śpioszek
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
Dzielnica Brooklyn. Oj tak <klaszcze> wybieraj się za rok :-) Daj znać to zaproszę na kawkę :-)asiunia0312 pisze:Ojejku to Wy całą ferajną mieszkanie w NY <shock>
W tym mieście od razu się zakochałam. Miałam jechać w te wakacje, ale Misia mała i te sprawy. Może wybiorę się za rok <mrgreen> . W jakiej dzielnicy mieszkacie ?
Kupcia jest cudowna <zakochana> tak samo jak Marchewek <zakochana> i Śpioszek <zakochana>
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- asiunia0312
Cieszę się, jak będę na miejscu na pewno się odezwę. Nie przepuszczę okazji, żeby jako jedyna z forum wytarmosić Twoje 3 futerka <klaszcze> <klaszcze> <lol> <lol> <zakochana>Matyldonka pisze:Dzielnica Brooklyn. Oj tak <klaszcze> wybieraj się za rok :-) Daj znać to zaproszę na kawkę :-)asiunia0312 pisze:Ojejku to Wy całą ferajną mieszkanie w NY <shock>
W tym mieście od razu się zakochałam. Miałam jechać w te wakacje, ale Misia mała i te sprawy. Może wybiorę się za rok <mrgreen> . W jakiej dzielnicy mieszkacie ?
Kupcia jest cudowna <zakochana> tak samo jak Marchewek <zakochana> i Śpioszek <zakochana>
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
Zaszczyt nie byle jaki <mrgreen> Która zazdrosci? <lol>asiunia0312 pisze:Cieszę się, jak będę na miejscu na pewno się odezwę. Nie przepuszczę okazji, żeby jako jedyna z forum wytarmosić Twoje 3 futerka <klaszcze> <klaszcze> <lol> <lol> <zakochana>Matyldonka pisze:Dzielnica Brooklyn. Oj tak <klaszcze> wybieraj się za rok :-) Daj znać to zaproszę na kawkę :-)asiunia0312 pisze:Ojejku to Wy całą ferajną mieszkanie w NY <shock>
- asiunia0312
A tak z ciekawości koty kupowałaś w Polsce czy tam? Nie wiem co na ten czas zrobić z Misią, bo jak będę jechać to pewnie na 4 miesiące od razu <gwiżdże> a zatęsknię się za futerkiem
. Przyszedł mi pomysł, żeby wziąć ją ze sobą, ale dla niej to będzie pewnie wielki stres. No cóż, będę o tym myśleć dopiero za pół roku.
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
Tylko Marchewek jest z polskiej hodowli od pani Ani z Czankry. Nigdy nie zapomne tego dnia kiedy do nas przylatywał. Nie dość, że samolot byl opozniony i biedactwo spedzilo w samotnosci jakieś 16 godzin, to jeszcze ta przekleta biurokracja tutaj na miejscu. A czy wszystko się zgadza, a czy to napewno kotasiunia0312 pisze:A tak z ciekawości koty kupowałaś w Polsce czy tam? Nie wiem co na ten czas zrobić z Misią, bo jak będę jechać to pewnie na 4 miesiące od razu <gwiżdże> a zatęsknię się za futerkiem. Przyszedł mi pomysł, żeby wziąć ją ze sobą, ale dla niej to będzie pewnie wielki stres. No cóż, będę o tym myśleć dopiero za pół roku.
Jesli chcialabyś zabrac Misię ze soba juz teraz wyrabiaj dla niej paszport i czip. Im szybciej tym lepiej.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja, ja, jaMatyldonka pisze:Zaszczyt nie byle jaki <mrgreen> Która zazdrosci? <lol>asiunia0312 pisze:Cieszę się, jak będę na miejscu na pewno się odezwę. Nie przepuszczę okazji, żeby jako jedyna z forum wytarmosić Twoje 3 futerka <klaszcze> <klaszcze> <lol> <lol> <zakochana>Matyldonka pisze: Dzielnica Brooklyn. Oj tak <klaszcze> wybieraj się za rok :-) Daj znać to zaproszę na kawkę :-)
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
To pakuj Tamisława i pannę Brysiową, czipuj, paszportuj i przybywaj :-)Sonia pisze:Ja, ja, jaMatyldonka pisze:Zaszczyt nie byle jaki <mrgreen> Która zazdrosci? <lol>asiunia0312 pisze: Cieszę się, jak będę na miejscu na pewno się odezwę. Nie przepuszczę okazji, żeby jako jedyna z forum wytarmosić Twoje 3 futerka <klaszcze> <klaszcze> <lol> <lol> <zakochana>