Stefan i Kita :)
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
-
adabellqa
witam witam!!
ależ mnie długo nie było!! wybaczcie że nie odpowiadałam!
otóż już wszystko mówię
Kita miała zabieg w końcu jako pierwsza, ma malutkie nacięcie ok 1cm, może 1,5 ;) operację i narkozę zniosła dość dobrze. od razu po powrocie do domu chciała wstawać i wskakiwała na kanapę
musiałam jej pilnować. była zamknięta w sobie i nie chciała się bawić ze Stefanem do końca noszenia kubraczka ;) po jego zdjęciu powróciła od razu do formy hihihi
A ze Stefkiem było trochę więcej zachodu
okazał się wnętrem
buuu .uparcie szukaliśmy jąderka i niestety znalazło się w jamie brzusznej. Ma nacięcie 2x takie jak Kita. no i koszt duuużo większy . operację zniósł mimo tego dobrze, rekonwalescencja też. nie miałam z nim żadnego problemu. tylko Kita go trochę maltretowała bo była już 2 tygodnie po zabiegu ;)
Stefan warzy teraz 2900g , zauważyłam że jeszcze cały czas tyje ale wielkolkotem już nie będzie
Dziękujemy za troskę!! ostatnio nie miałam czasu na nic i na robienie fotek też niestety nie...
pozdrawiam was wszystkich ciepło Ada
ps a jak wasze futerka?????
ależ mnie długo nie było!! wybaczcie że nie odpowiadałam!
otóż już wszystko mówię
Kita miała zabieg w końcu jako pierwsza, ma malutkie nacięcie ok 1cm, może 1,5 ;) operację i narkozę zniosła dość dobrze. od razu po powrocie do domu chciała wstawać i wskakiwała na kanapę
A ze Stefkiem było trochę więcej zachodu
Stefan warzy teraz 2900g , zauważyłam że jeszcze cały czas tyje ale wielkolkotem już nie będzie
Dziękujemy za troskę!! ostatnio nie miałam czasu na nic i na robienie fotek też niestety nie...
pozdrawiam was wszystkich ciepło Ada
ps a jak wasze futerka?????
- asiunia0312
-
adabellqa
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent