Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

kocia dżdżownica
dobre! <rotfl>

chciałam podesłać linka do tego drapaka, ale już go nie ma na stronie, sprawdzałam i na PL i na Ie, nie wiem czy się skończyły na dobre czy tylko chwilowo, nazwa CEBU

ale znalazałam coś nowego i całkiem ciekawego, tzn. myśle, że gdyby nie ten co mamy, zdecydowałabym się na to :-)

http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... _cm/285569

jedna rzecz bo może nie zwróciłaś na to uwagi, na oryginalnych zdjęciach na stronie drapaki wyglądają jakoś tak wąsko i marnie ;-)) lepiej poprzelądać zdjęcia dodane przez użytkowników, od razu widać jak się drapak prezentuje i ile mniej wiecej miejsca zajmuje :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Lumi pisze:
kocia dżdżownica
dobre! <rotfl>

chciałam podesłać linka do tego drapaka, ale już go nie ma na stronie, sprawdzałam i na PL i na Ie, nie wiem czy się skończyły na dobre czy tylko chwilowo, nazwa CEBU

ale znalazałam coś nowego i całkiem ciekawego, tzn. myśle, że gdyby nie ten co mamy, zdecydowałabym się na to :-)

czyli jesteś posiadaczką jednego z bardziej rozchwytywanych drapaków <lol> ale super:) dodaję do ulubionych i rozważę jego zakup:)
Awatar użytkownika
Agnes

Miss_Monroe pisze:
Lumi pisze:
kocia dżdżownica
dobre! <rotfl>

czyli jesteś posiadaczką jednego z bardziej rozchwytywanych drapaków <lol>
zedytowałam jeszcze poprzedniego posta ;-)) kurcze, nie wiem, czy najbardziej rozchwytywanego, ale wtedy szukaliśmy czegoś na szybko i w miare tanio <mrgreen> może takich jak my było więcej <mrgreen> w każdym razie ogląam teraz zdjęcia tego co podesłałam (już te w domach) i chyba troszkę żałuje, że się tak pospieszyliśy 8-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

uważam że drapak dla Twojej małej jest cudny i ona na pewno nie myśli sobie " wolałabym firmy Hakan" <lol> dla kociastych ważne, że mają swoje własne wesołe miasteczko <klaszcze>
Awatar użytkownika
Agnes

ona na pewno nie myśli sobie " wolałabym firmy Hakan" <lol> dla kociastych ważne, że mają swoje własne wesołe miasteczko <klaszcze>
patrząc na jej figle, musze przyznać Ci racje :->

to teraz my czekamy na zdjęcia Bentleya w swoim prywtanym wesołym miasteczku <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ja się pochwalę jaki mam drapak dla swoich rosyjskich Pumpelków,na które czekam.Jest to drapak Rufi.Ja nie musiałam kupować na szybkiego,więc jakiś czas zbierałam kasę.Zdecydowałam się na Rufiego oczywiście opierając się na opiniach dziewczyn z forum.Drapak super plus Reniowe legowiskoObrazek
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

asiak pisze:Ja się pochwalę jaki mam drapak dla swoich rosyjskich Pumpelków,na które czekam.Jest to drapak Rufi.Ja nie musiałam kupować na szybkiego,więc jakiś czas zbierałam kasę.Zdecydowałam się na Rufiego oczywiście opierając się na opiniach dziewczyn z forum.Drapak super plus Reniowe legowiskoObrazek
przyznam szczerze, że jest się czym chwalić. Drapak rewelacja <shock>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Lumi pisze:
ona na pewno nie myśli sobie " wolałabym firmy Hakan" <lol> dla kociastych ważne, że mają swoje własne wesołe miasteczko <klaszcze>
patrząc na jej figle, musze przyznać Ci racje :->

to teraz my czekamy na zdjęcia Bentleya w swoim prywtanym wesołym miasteczku <mrgreen>
zdjęcia na pewno będą, tylko Pani taka niezdecydowana... że najlepiej kupiłaby kilka drapaków i miałaby spokój <lol>
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

A może na razie wstrzymać się z wydawaniem kasy na drapak z niższej półki i zaopatrzyć się w coś takiego http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... kota/31862 , a na Rufiego lub Hakana pooszczędzać przez pewien czas. Jak kupowałam drapak dla Tiffki, to nie miałam jeszcze pojęcia o Rufim i teraz bardzo tego żałuję. Kupiłam coś takiego http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... 0_cm/49259 , co na początku było dla kotki ok, ale w miarę nabierania masy :-) drapak stracił swą stabilność, a przez to i atrakcyjność. Dlatego teraz jest przez Tiffkę omijany szerokim łukiem.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Posłuchajcie, ja tu na Bentleya czekam, a Wy z drapakami... Uciekajcie pogadać o drapakach do wątku o drapakach, a Miss Monroe proszę o nowe zdjęcia niebieskiego chłopaka koniecznie :)
Zablokowany