Lumi :)
- Agnes
w imieniu Lumi dziękuje za miłe słowa :-)
słomką też się lubi bawić, ale chwilowo zaprzestałyśmy słomkowych zabaw, bo zarówno pod lodówką jak i pralką słomek mam tysiące 8-) za każdym razem gdy jakąś gdzieś wcisneła, tak, że ani ludzka ręka ani kocia łapka nie była wstanie jej wydobyć, było głośne MIAUUUU, wyciągnijcie mi słomke! ewentualnie MIAUUU, chce nową <diabeł> ale słomka daje rade
<lol>
to można coś z takim tunelem podziałać :-) dodam tylko, że ten tunel dostaliśmy w gratisie, do żwirku (jeśli się nie myle) z zooplusa, a są takie fajne pluszowe z zewnątrz a szeleszczące w środku (my mamy taką ''skarpete'') i Lumi lubi się na niej wylegiwać :-) a i łapką szukać czegoś co się do środka wrzuci :-) jeśli się zdecydujecie, dajcie znać czy leniwiec przeobraził się w tygrysa :-)
wstyd się przyznać, ale zapomniałam o słomcemonika§
A u mnie najlepszą zabawką na równi z piórkami jest słomka
Polecam

ciężko powiedzieć, moja na początku strasznie się bała szelestu, ale raz jej się do środka piłeczke czy myszke wrzuciło, innym razem patyczkiem od spodu pomiziało i tak krok po kroku i teraz jak burza przez niego przelatuje <mrgreen> także myśle, że jeśli Brono nie jest płochliwy a tylko leniwymargita
a powiedz jak Lumi bawi się w tunelu? Zastanawiam się nad nim od pewnego czasu, ale boję się że mój leniwiec będzie go ignorował .....

- CarolineWhite
- Agnieszka7714
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- Miss_Monroe
- Moderator
- asiunia0312
-
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL