Albercik ma już taki fajny pucułowaty pysio
Albert i nie tylko
- asiunia0312
- Hannah2
Pomagam troche fundacji Jokot, która walczy z kocia bezdomnością, byłam na Jarmarku w niedzielę i opiekowałam się fundacyjnymi kotami i teraz chodzi mi po głowie, aby wziąć na tymczasowo tego oto kota:

Jest cudowny, duży miziasty, dziesiątki ludzi go głaskało, cały dzien na smyczy a on tylko leżał.
Nie ma nawet domu tymczasowego
mieszka w tymczasowej kociarni a chcialby wylegiwać sie na kolanach.
Chce go wziąć bo szkoda żeby taki proludzki kot sie marnował i zdziczał a zrobi sie miejsce dla innych, ogłoszenia juz ma może niedługo by poszedł do adopcji, tylko co na to moje koty????

Jest cudowny, duży miziasty, dziesiątki ludzi go głaskało, cały dzien na smyczy a on tylko leżał.
Nie ma nawet domu tymczasowego
Chce go wziąć bo szkoda żeby taki proludzki kot sie marnował i zdziczał a zrobi sie miejsce dla innych, ogłoszenia juz ma może niedługo by poszedł do adopcji, tylko co na to moje koty????
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Hannah2 piękne maluchy <zakochana> jak słodko śpią ,a Dorian jest niedobry
dlaczego ich leje
takie cudne słodziaki .
A może spróbuj Dorianowi założyć obroże behawioralną to bardzo pomaga ja się przekonałam na własne oczy
http://animalia.pl/produkt,18991,sergea ... 38-cm.html
Ale ten rudzielec jest wspaniały aż mi się mięciutko zrobiło koło serca <serce> jak tylko mozesz przytul biedaka taki kochany ten kociak nie wiadomo ile złego juz przeszdł ,a taki potulny i spokojny , bedę bardzo mocno trzymała kciuki za Twoja dobrą decyzję :-)
A może spróbuj Dorianowi założyć obroże behawioralną to bardzo pomaga ja się przekonałam na własne oczy
http://animalia.pl/produkt,18991,sergea ... 38-cm.html
Ale ten rudzielec jest wspaniały aż mi się mięciutko zrobiło koło serca <serce> jak tylko mozesz przytul biedaka taki kochany ten kociak nie wiadomo ile złego juz przeszdł ,a taki potulny i spokojny , bedę bardzo mocno trzymała kciuki za Twoja dobrą decyzję :-)
- Ania_83