Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Ja już trochę boję się cokolwiek ruszać, bo wszystko sobie pokasuje.
Teraz widzę że te ikony chyba zostały usuniete z dysku, a nie gdzieś przeniesione, bo np. wcześniej miałam zainstalowany na pulpicie dodatkowy program do odtwarzania filmów a teraz go nie mam..

A chciałam tylko pomóc mamie.. no coś wymyślę.. mam nadzieję!

A co do Luni - skubana nauczyła sie nowej rzeczy <lol> W kuchni mam ok 1,5- 2m odległości miedzy blatami po jednej i drugiej stronie kuchni. Kiedyś nachylam sie do zamrażarki a tu nagle bęc i kot na moich plecach :mimbla:
Przestraszyłam się za pierwszym razem co sie dzieje <rotfl> No i od tej pory za każdym razem co tylko sie nachylę - np. do zamrażarki, piekarnika czy do jakiejś niższej szuflady mam kota na plecach <lol> I tak sobie stoi albo się kładzie a ja nie mogę się podnieść bo kota muszę nosic na plecach <lol> Fajnie to musi wyglądać..
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Hehehehe co za cwaniara. Poproś kogoś żeby Wam zdjęcie zrobił, bo widok musi być bezcenny <rotfl>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Lunka była małpką w poprzednim wcieleniu <lol>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Sonia pisze:Hehehehe co za cwaniara. Poproś kogoś żeby Wam zdjęcie zrobił, bo widok musi być bezcenny <rotfl>
Też proszę o zdjęcie, napewno wygląda to śmiesznie <lol> a najlepiej filmik <tańczy>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Widzę, że na pierwszym zdjęciu Lunka po prostu... opala się już na wakacje, chyba zamierza dużo pokazywać brzusio <lol> z tym skakaniem na plecy, to mi się wydaje, że ona się upewnia, czy przypadkiem w zamrażalniku nie ma dla niej przemrożonej wołowinki <tańczy> urocze cudo <zakochana> !
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Luniaczek udaje bengala <lol> bo one uwielbiają tak skakać. Albo naoglądała się zdjęć Apsika na ramieniu pańci i teraz małpuje <lol>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

<rotfl> całkiem możliwe że Lunia chce trochę naszego Apsika poudawać.. <lol>
Generalnie to Lunia robi to już kilka razy dziennie. Nie mogę się nigdzie schylić bo zaraz siup i juz ją mam na plecach. Jak jestem w domowych ciuchach to spoko, ale jak np. szykuje sie do pracy, siegam po coś a tu nagle mam kota na plecach <lol> Niedługo wszystkie ciuchy będę miała podziurkowane <strach>
A wczoraj to wlazła mi prawie na głowę :brzydal: No wiecie co..!! <lol>

Ale moje drogie filmiku to się chyba nie doczekacie bo filmik ze mną w roli nawet drugoplanowej to będzie horror ! :-/
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Jakoś nie udało Ci się mnie przestraszyć - dawaj ten filmik <lol>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Joanna P. pisze:Jakoś nie udało Ci się mnie przestraszyć - dawaj ten filmik <lol>
Potwierdzam <mrgreen> jakbyś byłą straszna, to byś nie pokazywała zdjęcia :-P
kotku

Post autor: kotku »

Hahaha. No chciałabym zobaczyć Lunę wskakującą Ci na plecy <pokłon> Może chce zobaczyć czego tam znowu szukasz w tej lodówie?
Na zdjęciach widać, że to już pannica! Futra coraz więcej.. ale pyszczek dalej bardzo dziewczęcy. Dużo głasków i pozdrowienia ode mnie i urwisa :kotek:
Zablokowany