Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Ja jeszcze tylko dopiszę, że my zrobiliśmy dwa słupy o długości 100cm i Vincuś z Frodem jak się na nich wyciągają, to dotykają przednimi łapkami półki. Uwielbiają to robić, a najczęściej drapią te krótsze (60cm) lub "falę" która stoi koło stolika. A młody natomiast uwielbia drapać płaski drapak zawieszony na ścianie, wspina się na niego i drapie.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

na pewno zdjęcia zamieszczę, mam nadzieję, że Bentley będzie pozował na drapaku <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Dziewczyny nie uwierzycie!!! Dokładnie jak w powiedzeniu, że "głupi ma szczęście" i do tego wszystkiego, jestem jeszcze blondynką <lol> Mąż wpadł do domu jak szalony mówiąc" załatwiłem NOWY drapak od Rufiego!" Ja przerażona bo wpadł tak, że Bentley w ostatniej chwili uciekł spod drzwi <lol> a oto historia: Znajomy mojego męża kupił wszystko, oczekując na kota Maine Coon'a, tj, zabawki, żwirek itp. i między innymi drapak od Rufiego tylko kota mu brakowało <lol> Niestety z pracy dostał przeniesienie do innego miasta i ze względu na zwiększoną ilość godzin pracy nie mógł sobie pozwolić na zwierzę bo nie miałby dla niego czasu i... wyprzedawał "wyprawkę" dla kota. Mój mąż jak dowiedział się, że kolega kupił drapak Rufi (nie wiedząc jeszcze jaki model i cena) krzykną: ja go zamawiam <rotfl> ! Jest to NOWY, NAWET NIE POSKRĘCANY <tańczy> model w sztruksie jasno- beżowym P-8A ale po modyfikacjach "powiększających" dla kota:) Półka zamieniona na rozete o szerokości 50 cm, szerszych i dłuższych słupach o 20 cm i większej podstawie. Normalnie jakby ktoś kupił mój wymarzony drapak!!! Dziewczyny kolega kupił go za 560 zł z wysyłką, a sprzedaje nam za... 300 zł i sam przywiezie <gwiżdże> (zbajerowałam go obiadem <lol> )!!! jestem tak szczęśliwa, nie wiem, czy komukolwiek będzie chciało się czytać tak długi post :haha: ale ze szczęścia nie mogłam się powstrzymać <klaszcze> <tańczy> Drapak z gwarancją do 2014, paragonem itp <ok>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

ale super okazja Ci się trafiła!!!
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Gratuluję <klaszcze>
Ależ Ci się trafiło, jak ślepej kurze ziarno <lol>
Za taką cenę Rufiego kupić to nic tylko pozazdrościć. Super!
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Ty szczęściaro <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
fotki obowiązkowo <!>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Nigdy nic nie wygrałam, żadnej wycieczki, telewizora czy tostera <lol> a tu? prawie jak wygrana <tańczy> ! fotki będą jak tylko go złożymy:)! Jak Bentley nie będzie z niego korzystał, to już mi mąż powiedział, że zamówi grubsze słupki... i sama będę musiała na nim spać, nawet podstawkę na laptopa mi dorobi :haha:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Miss_Monroe pisze:Nigdy nic nie wygrałam, żadnej wycieczki, telewizora czy tostera <lol> a tu? prawie jak wygrana <tańczy> ! fotki będą jak tylko go złożymy:)! Jak Bentley nie będzie z niego korzystał, to już mi mąż powiedział, że zamówi grubsze słupki... i sama będę musiała na nim spać, nawet podstawkę na laptopa mi dorobi :haha:
hihi ... a niedawno ze mnie się śmiałyście, że na drapaku będę spała .... <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

margita pisze:
Miss_Monroe pisze:Nigdy nic nie wygrałam, żadnej wycieczki, telewizora czy tostera <lol> a tu? prawie jak wygrana <tańczy> ! fotki będą jak tylko go złożymy:)! Jak Bentley nie będzie z niego korzystał, to już mi mąż powiedział, że zamówi grubsze słupki... i sama będę musiała na nim spać, nawet podstawkę na laptopa mi dorobi :haha:
hihi ... a niedawno ze mnie się śmiałyście, że na drapaku będę spała .... <lol>
o kurcze faktycznie, i to nawet ja sugerowałam Twoje spanie na drapaku <gwiżdże> ... szczerze, to mi teraz nie jest do śmiechu <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Zamieszczam kilka z rana i wieczora:)

jeszczę śpięęęęęęę :aaa:

Obrazek

nie denerwujcie mnie.. już mi zdjęcia robicie?

Obrazek

jestem zmęczony, dzisiejszym nic nie robieniem...

Obrazek

i dlatego chyba się prześpię, nie szkodzi, że na pół-siedząco...

Obrazek

...i chciałem dodać, że mam na prawdę gdzieś, w jakim kolorze będzie drapak, ale jeszcze pośpię sobie, żeby szybciej przyjechał...

Obrazek
Zablokowany