Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Miss_Monroe pisze:
asiunia0312 pisze:Miss_Monroe nie "mu" tylko "jej" <mrgreen> chciałam kupić Reniowe posłanko. Kotki w nim tak słodko wyglądają <ok>
oooooo <shock> matko święta!!! Misiu przecudna przepraszam, że obraziłam Cię i "przerobiłam" w wiadomości na chłopca <oops> ! wybacz mi :hammer: :kwiatek:
Niestety Misia gniewa się długo :-( . Lecz jesteś tak uradowana drapaczkiem, że chyba postaram się ją przekonać, że zrobiłaś to niechcący . W końcu nie codziennie kupuje się rufiego za 300zł :-P
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

asiunia0312 pisze:
Miss_Monroe pisze:
asiunia0312 pisze:Miss_Monroe nie "mu" tylko "jej" <mrgreen> chciałam kupić Reniowe posłanko. Kotki w nim tak słodko wyglądają <ok>
oooooo <shock> matko święta!!! Misiu przecudna przepraszam, że obraziłam Cię i "przerobiłam" w wiadomości na chłopca <oops> ! wybacz mi :hammer: :kwiatek:
Niestety Misia gniewa się długo :-( . Lecz jesteś tak uradowana drapaczkiem, że chyba postaram się ją przekonać, że zrobiłaś to niechcący . W końcu nie codziennie kupuje się rufiego za 300zł :-P
wygłaszcz Misię ode mnie i daj jej w moim imieniu coś pysznego na śniadanko, na pewno mi wybaczy <lol>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Słodkie zdjęcia. A to ze śpiacym Bentleyem na siedząco bezbłedne <lol>
A rozłożone brzusie też są super. W ogóle z niego kochany słodziak :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

No to gratuluję drapaka. Ma się to szczęście. Zagraj w totka <lol> A co do posłanka, kot musi się przyzwyczaić, że ma takie cudo. Poczekaj jak pierwszy raz się do niego położy, to już nie wyjdzie. ;-))
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Agnieszka7714 pisze:No to gratuluję drapaka. Ma się to szczęście. Zagraj w totka <lol> A co do posłanka, kot musi się przyzwyczaić, że ma takie cudo. Poczekaj jak pierwszy raz się do niego położy, to już nie wyjdzie. ;-))
Bentley swoje posłanie ma 3 miesiące, może nie leży w nim dlatego, że jest na podłodze? mam nadzieję, że jak dojdzie drapak to polubi własny "mebel" :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ja dla swoich rosyjskich słoneczek zakupiłam Reniowe posłanko na allegro.Tak mi sie podobało,że nie mogłam się powstrzymać.Póżniej czytając forum dowiedziałam się ,że to jest własnie Reniowe i tym bardziej się cieszę.Mam nadzieję,że moim futerkom spodoba się posłanko.Jest takie śliczne,że nie ma innej opcji <ok>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

asiak pisze:Ja dla swoich rosyjskich słoneczek zakupiłam Reniowe posłanko na allegro.Tak mi sie podobało,że nie mogłam się powstrzymać.Póżniej czytając forum dowiedziałam się ,że to jest własnie Reniowe i tym bardziej się cieszę.Mam nadzieję,że moim futerkom spodoba się posłanko.Jest takie śliczne,że nie ma innej opcji <ok>
Bentley'a też jest śliczne <lol> ale ma inne upodobania niż ja <lol>
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Cudny, <serce> pozy przyjmuje zupełnie takie jak mój Albert
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Miss_Monroe pisze:
Agnieszka7714 pisze:No to gratuluję drapaka. Ma się to szczęście. Zagraj w totka <lol> A co do posłanka, kot musi się przyzwyczaić, że ma takie cudo. Poczekaj jak pierwszy raz się do niego położy, to już nie wyjdzie. ;-))
Bentley swoje posłanie ma 3 miesiące, może nie leży w nim dlatego, że jest na podłodze? mam nadzieję, że jak dojdzie drapak to polubi własny "mebel" :-)
Nie wiem czy Cię pocieszę, ale ja czekałam z 6 miesięcy zanim moje chłopaki pokochały posłanko. Dostałam je przypadkiem od mojej mamy (kupiła w biedronce jak to powiedziała dla swoich wnuków). <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Agnieszka7714 pisze:
Miss_Monroe pisze:
Nie wiem czy Cię pocieszę, ale ja czekałam z 6 miesięcy zanim moje chłopaki pokochały posłanko. Dostałam je przypadkiem od mojej mamy (kupiła w biedronce jak to powiedziała dla swoich wnuków). <lol>
ja czekam już ponad 3 miesiące... regularnie je odkurzając <lol>
Zablokowany