Yana, Olam, Bonii
- Izabela AD
mamy mamy , wszystko mamy jesteśmy przygotowani. Obroża leży na stole i kontakt jeden działa.... dziękujemy ślicznie za cenne rady .....Danusia pisze:bardzo mocno kciukam za Olamka ,a może obroże behawioralne by sie przydały
http://animalia.pl/produkt,18991,sergea ... 38-cm.html
<serce>
pozdrawiamy i miziamy
- Izabela AD
grubas, grubas, a to przecież to pierwszą mamką byłaś . i to twoje kocie .... :-)kizior pisze:grubas <diabeł> <zakochana>
Yanka teraz poszła spać z Bonii i łączą siły na jutro .
Jak ja kocham to moje stado . radość moja i miłość największa!!!!!!!!
A Olamek miauczy teraz prześlicznie i na lapcia mi wchodzi . <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- kizior
- Hodowca
I wyszło, że to moja wina. <lol> Ważniejsze w tym momencie dobre zdrówko i te parę gram więcej niż te inne problemy. Jeszcze nie krzyczę, ale wkrótce zacznę marudzić. <diabeł>Izabela Olczak pisze:grubas, grubas, a to przecież to pierwszą mamką byłaś . i to twoje kocie .... :-)kizior pisze:grubas <diabeł> <zakochana>
- Izabela AD
Dzięki za miłe słowa . Potrzebne są nam teraz bardzo . Mam mnóstwo zdjęć z ostatniego miesiąca Yanki, ale pracowaliśmy podwójnie i nie było nas na forum i brak czasu . Aby teraz poświęcić czas Olamkowi i Yance I Bonii . PozdrawiamJoanna P. pisze:Maluch jest słodki, ale Yaną zachwycam się odkąd ją zobaczyłam <serce>
Kciuki za przyjaźń w stadzie <ok>
My dokociliśmy się 1,5 miesiąca temu i już po kilku dniach nastała pełna symbioza. Oby u Was też tak było
- Izabela AD
Ja Ci wczoraj powiedziałam ,że reklamację na kota zrobię jak nie obiecacie ,że zjawicie sie na kolacji i oględzinach i krzyków przyjmować nie będę dopóki kota naocznie Fachowiec nie zobaczykizior pisze:I wyszło, że to moja wina. <lol> Ważniejsze w tym momencie dobre zdrówko i te parę gram więcej niż te inne problemy. Jeszcze nie krzyczę, ale wkrótce zacznę marudzić. <diabeł>Izabela Olczak pisze:grubas, grubas, a to przecież to pierwszą mamką byłaś . i to twoje kocie .... :-)kizior pisze:grubas <diabeł> <zakochana>