Bentley - niebieski brytyjczyk
- Agnieszka7714
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- Miss_Monroe
- Moderator
- margita
- Agilisowy Rezydent
- Miss_Monroe
- Moderator
czyli widzę, że nie tylko ja mam... fioła na punkcie swojego kota <gwiżdże> mój w umywalce ma specjalny kocyk, żeby mu zimno nie było, chociaż odkąd mam drapak to wogóle w niej nie leży <ok>margita pisze:tak ... człowiekowi zawsze mało .... <lol>
ja przez Bronka to więcej w dom wkładam ... a to dywanik bo tu często leży - aby pupcia nie zmarzła, a to kocyk aby na foteliku bardziej miękko było itd., itd, .... <mrgreen>
- margita
- Agilisowy Rezydent
hihi ... najfajniejsze, że to przerzuciło się też na mojego TŻ-ta <lol>Miss_Monroe pisze:czyli widzę, że nie tylko ja mam... fioła na punkcie swojego kota <gwiżdże> mój w umywalce ma specjalny kocyk, żeby mu zimno nie było, chociaż odkąd mam drapak to wogóle w niej nie leży <ok>margita pisze:tak ... człowiekowi zawsze mało .... <lol>
ja przez Bronka to więcej w dom wkładam ... a to dywanik bo tu często leży - aby pupcia nie zmarzła, a to kocyk aby na foteliku bardziej miękko było itd., itd, .... <mrgreen>
zawsze taki krytyczny aby na niepotrzebne rzeczy pieniędzy nie wydawać - a na Bronka jeszcze ani jednej wymówki nie usłyszałam <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator