Pepe Pan Kot z hodowli Zguba Elfów*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Wiola_84

Post autor: Wiola_84 »

Witam was dziewczyny w sobotnie przedpołudnie...
Mam być moze nietypowe pytanie.
Otórz ostatnio zwróciłam uwagę ze "worek" na podbrzuszu mojego kociaka jest jakby większy, oczywmałe pomacałam to i owo ;-)) i nie wyczułam nic wielkiego a Pepe patrzył na mnie jak na wariatkę która go strasznie w tamtym momencie denerowała.
Moze to tylko złudne wrażenie ale wolałam zapytać.
Po zachowaniu kociaka nic nie wskazuje by cos mu dolegało.
Poza tym ze je jak głodny oszalały a jest szczuplutki,pownnam chyba sie cieszyc bo jako kastrat moglby miec sklonnosci do tycia :D
Moze wiec ten worek sprawia tylko takie dwne wrazenie? Wole jednak zapytac ekspertow
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ten worek to taka fałda skórna typowa dla brytków. Jeżeli sobie luźno zwisa to nie masz się czym przejmować, taki urok brysia. Jeżeli Pepe nie ma wystających boków to nie jest za gruby.
Awatar użytkownika
Wiola_84

hehe wiem ze ten worek to fałda charakterystyczna dla Brytków :D nie ma "boczków" jest własnie dość szczupły ale wiaze to z tym ze rosnie ma raptem 6 miesiecy tylko ostatnijakby ten worek mu... mocniej obwisł jeżeli tak mogę to ująć. Poza tym wszystko ok.
Awatar użytkownika
Wiola_84

Witam Was serdecznie.

Ostatnie upały dają mi w kość. Głowa zdaje się cieżka podobnie jak reszta ciała.
Kocik dosłownie zwisa z drapaka, albo leniwie przeicaga sie i idzi pochlipac wody... a to dopiero maj!!!

Chciałam dzisiaj pokazać wam kotkę Anię... nie jest takim typowym kociakiem ale... też jest niebieska jak niektore z naszych "pociech"

Obrazek

Mój Pepe pokochał ją i nawet udało mi się zroić ujęcie.
Postanowiałam pokombinowac i zrobiłam je czarno-białe pozostawiajac tylko oczy w jego kolorze, efekt...jak dla mnie niesamowity :D
Pięknie kontrastujące spojrzenie.
Pozdrawiam Inne kociaste!!!

Obrazek
Awatar użytkownika
wb_płock

Post autor: wb_płock »

jaka fajna ta pluszanka-sama robiłaś? :)

B.
Awatar użytkownika
Wiola_84

:) Dzięki, tak zrobiłam ją dla mojej siostrzenicy. Wcześniej stworzyłam jeszcze Kajtka, bezrękiego pogromce Koszmarów oraz Julka, zaginionego brata Kajtka :D:D
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Pięknie wyglądają oczka na tle czarno-białym :ok:
Awatar użytkownika
wb_płock

Post autor: wb_płock »

Wiola_84 pisze::) Dzięki, tak zrobiłam ją dla mojej siostrzenicy. Wcześniej stworzyłam jeszcze Kajtka, bezrękiego pogromce Koszmarów oraz Julka, zaginionego brata Kajtka :D:D
zdolniacha z Ciebie :)

B.
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Zdjęcie wyszło super i kicio też fajniutki <mrgreen>
Awatar użytkownika
Wiola_84

Dziękuje za miłe słowa!!
Chciałam pokazać wam dzisiaj jak u nas zaczyna się dzień <mrgreen>
A więc... koniecznie rano zanim zacznie się zabawa jest leżenie na ziemi iwypoczynek po śniadanku
Obrazek

Oczywiście te moje dwa kociaki muszą się łapkami zaczepiać i wierzcie mi lub nie obaj są dla siebie tak samo złośliwi i tak samo bardzo są jeden za drugim, jak Wikuś zaczepia Pepe przy jedzeniu to później Pepe zaczepia Wikusia i tak w kółko <lol> Leżac obok siebie też muszą się "stykać" czy to łapka w łapke czy noga w łapkę :D:D albo zaijas ogonkowy na rączce... no ale musi byc <mrgreen>

Obrazek

Nawet interesują ich podobne rzeczy... a raczej bajka "Dinopociąg" :D:D

Obrazek

Nie obędzie się także bez serii całusków na dobry dzień <lol>, obaj się albo obwąchują albo całują i to taki codzienny już rytuał. Jak którys zapomina to drugi przypomina...

Obrazek

I na koniec...

Obrazek

Oni naprwde za sobą przepadają, generalnie są prawie równolatkami :D
Czy już wierzycie dlaczego Pepe jest taki smutn jak dzieci nie ma w domu :)
Zablokowany