Alicia
- Yola
- Kontakt:
Soniu, nie trac nadziei, nasze dziewczynki to prawie rowiesniczki, wiec jesli ta zmiana ma zwiazek z wiekiem, to lada dzien i u Was moze sie cos zmienic.
Kotku nie wiem, co wywolalo te zmiany u Alicii. Zrodlem ciepla za dobrym nie jestem, zreszta koty sa chyba od nas cieplejsze i to ona grzeje mnie. <mrgreen>
Kotku nie wiem, co wywolalo te zmiany u Alicii. Zrodlem ciepla za dobrym nie jestem, zreszta koty sa chyba od nas cieplejsze i to ona grzeje mnie. <mrgreen>
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
- Yola
- Kontakt:
Milo mi, ze o nas pamietacie
Wiecie, jak to jest, biegam w tym zyciowym kolowrocie jak nawiedzony chomik, ciagle tylko praca->dom->praca, nie wiadomo kiedy mija tydzien za tygodniem, a jedynym plusem tego szalenstwa jest fakt, ze od wyplaty do wyplaty jakos szybciej leci czas
Na dodatek od 15 maja, tj. od premiery Diablo <diabeł> doba zrobila sie jeszcze krotsza.
Fotek od ostatniego razu nie robilam, zrazilam sie do lustrzanki i nawet mi sie tego kloca nie chce wyjmowac z torby. 01.06 jest Dzien Dziecka, a takze 4 urodzinki Wlochatej Dziecinki, wiec postaram sie jakies foty strzelic.
Wiecie, jak to jest, biegam w tym zyciowym kolowrocie jak nawiedzony chomik, ciagle tylko praca->dom->praca, nie wiadomo kiedy mija tydzien za tygodniem, a jedynym plusem tego szalenstwa jest fakt, ze od wyplaty do wyplaty jakos szybciej leci czas
Fotek od ostatniego razu nie robilam, zrazilam sie do lustrzanki i nawet mi sie tego kloca nie chce wyjmowac z torby. 01.06 jest Dzien Dziecka, a takze 4 urodzinki Wlochatej Dziecinki, wiec postaram sie jakies foty strzelic.
- Yola
- Kontakt:
Nie potrafie dodac filmiku na forum
Pod TYM linkiem dostepny jest film dokumentalny z Alicia w roli glownej
Filmik przedstawia walke Alicii z szyba, oddajac doskonale jej potrzebe przebywania obok mnie - jej ukochanej Panci.
Milego ogladania <mrgreen>
Ps. Jesli ktos wie jak zmienic link na film - prosze o info.
Ps. 2 Ryk w tle to podchodzacy do ladowania samolot.
Pod TYM linkiem dostepny jest film dokumentalny z Alicia w roli glownej
Filmik przedstawia walke Alicii z szyba, oddajac doskonale jej potrzebe przebywania obok mnie - jej ukochanej Panci.
Milego ogladania <mrgreen>
Ps. Jesli ktos wie jak zmienic link na film - prosze o info.
Ps. 2 Ryk w tle to podchodzacy do ladowania samolot.