Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Bartolka
Był czas, że TŻ zamarzył o niebieskim chłopaku, ale ja bym tego już raczej psychicznie nie ogarnęła <lol> Technicznie pewnie też <lol> Staram się jak mogę, aby każda czuła się wyjątkowa i jednocześnie równo przeze mnie kochana <zakochana> Taki "rodzynek" mógłby całej trójce świat do góry nogami przewrócić <lol>Kamiko pisze:Bartolko, a o co Lulunia tak się modli , może pewnie o braciszka
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- kosanna
Miałam właśnie podobną refleksję: Dorszko, Dorszko za dużo tych bab! Chcemy faceta!Kamiko pisze:Bartolko, a o co Lulunia tak się modli , może pewnie o braciszka
Piękne koty i piękne zdjęcia. Tylko Bibi taka biedna na balkonie, bo "loże" zajęły siostry, a ona taki Kopciuszek (ale oczywiście jak to Kopciuszek najładniejsza!) :-)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Prześliczne dziewczyneczki wszystkie trzy <zakochana> <serce>
takie delikatne maja pycholki pięknoty <serce>
Lulusia niesamowicie Fadusiowa niunia córusia tatusia na 120 % tylko siusia jak mamusia <mrgreen> ŚlICZNA iskiereczka <zakochana>
mnie już przeraża 4,5-4,6 kg Kali bo jest co dzwigać , a mamy ledwo 9 miesięcy ,ale 5kg duzia będzie koteńka
takie delikatne maja pycholki pięknoty <serce>
Lulusia niesamowicie Fadusiowa niunia córusia tatusia na 120 % tylko siusia jak mamusia <mrgreen> ŚlICZNA iskiereczka <zakochana>
mnie już przeraża 4,5-4,6 kg Kali bo jest co dzwigać , a mamy ledwo 9 miesięcy ,ale 5kg duzia będzie koteńka