Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- kosanna
Szukałam odpowiedniego słowa na określenie Twoich kociaków Danusiu i znalazłam one są takie "nabite", w sensie, że zwarte, krótkie, a foremne. Tiaaa... trochę popłynęłam, ale wracając do brzegu to Kolorado ma niesamowite oczy. U żadnego kota o takim umaszczeniu jeszcze nie widziałam tak nasyconych pigmentem oczu. Spojrzenie pewnie też ma "intensywno-przeszywające". Głaski dla kotów! 
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Dzięki DZIEWCZYNY
ja juz mam takiego bzikana ich punkcie ,ze aż sama siebie nie poznaje <strach>
Kolorus naprawdę oczyska ma niesamowite juz tylu lekarzy zaczynało rozmowe z nami od słów ale on m a oczy , jego zaprzyjażnony pan doktor od nagłych dolegliwości zawsze tak zaczyna koleś ale ty masz oczyska <lol> i tak go niemiłosiernie wytarmosi <mrgreen>
Moniko balkon
<zły> to bardzo newralgiczny punkt naszych małż.... rozmów , jakiegos kształtownika nie mozna dopasować , czegos nie mozna teraz kupić ale My zwyciężymy <diabeł> <lol> tylko czasu potrzeba ,a ja bedę oczywiście drążyć , niedługo wyjeżdzamy do naszego domu na wieś , tam koty mają górę do swojej dyspozycji , wielkie osiatkowane okna itp :-)
ja juz mam takiego bzikana ich punkcie ,ze aż sama siebie nie poznaje <strach>
Kolorus naprawdę oczyska ma niesamowite juz tylu lekarzy zaczynało rozmowe z nami od słów ale on m a oczy , jego zaprzyjażnony pan doktor od nagłych dolegliwości zawsze tak zaczyna koleś ale ty masz oczyska <lol> i tak go niemiłosiernie wytarmosi <mrgreen>
Moniko balkon
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt: