Szkoda, że Zuza nie cieszy się z niego bo jest cudowny
Julek i Zuza
- asiunia0312
- yohjia
przypominamy się wiosennie, w moim najukochańszym miesiącu roku - maju :-) Maj zawsze kochałam - wszystko kwitnie, pierwsze mocniejsze słoneczko grzeje skórę choć nie jest tak nieznośnie upalnie jak w lipcu, sierpniu..dzień w końcu jest dłuższy od nocy, w maju są moje urodziny, w maju obchodzimy z TŻtem rocznice. No po prostu maj uwielbiam. Do tej pory nie było żadnych, ale to żadnych minusów. Do teraz - w maju zaległa cisza w mieszkaniu. Cisza. Nic się nie kręci, nic nie zleciało/zostało zwalone. No nudy po prostu. Przyczyna? Koty przeprowadziły się na balkon na dobre i ani myślą wracać do mieszkania.
Wiosenne lenistwo balkonowe:

dziwna jest ta cisza w mieszakniu. Futra wchodzą jedynie w wiadomym ceu - opróżnieniu miski i wio z powrotem na balkon <diabeł>
Wiosenne lenistwo balkonowe:

dziwna jest ta cisza w mieszakniu. Futra wchodzą jedynie w wiadomym ceu - opróżnieniu miski i wio z powrotem na balkon <diabeł>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- yohjia
no to to się zgadza <lol>Sonia pisze:Ale za to jest jeden plus - mniej kłaków w domu i mniej odkurzania <rotfl>
A dzisiaj Jelon osiągnął szczyt szczytów - jak zawsze po powrocie z pracy nakładam żarło dla tych stworów do misek, kładę na podłogę a ta niebieska małpa co robi? duży kawał mięcha w paszcze i biegiem na balkon. Przecież to jest już przegięcie ! <diabeł> <lol> I tak oto zostałam zepchnięta do roli napełniaczki misek tylko i wyłącznie. Nawet uporczywe z mojej strony machanie piórkiem przed nosami kończy się jedynie nudnym machnięciem łapą a potem w tył zwrot i obserwacja ptaków/much/czy co tam jeszcze lata w powietrzu ehhhh
- Izabela AD